Взяти авто в оренду на сайті компанії "Укр-Прокат" - правильне рішення

Придбання, ремонт та обслуговування автомобіля потребують значних витрат, які далеко не кожен може собі дозволити. Але це зовсім не означає, що потрібно собі відмовляти в задоволенні керувати транспортним засобом власноруч.

Сьогодні існують спеціалізовані підприємства, які надають легкові машини в оренду всім бажаючим. Компанія "Укр-Прокат" - одне з них. Фірма має представництва майже в усіх обласних центрах України й продовжує розширювати географію своєї присутності у цьому сегменті вітчизняного ринку. Ознайомитися з переліком міст, в яких надаються послуги оренди, можна тут.

Пропозиції

Компанія має автопарк, складу якого може позаздрити навіть дуже велика європейська компанія. Тут є пропозиції для замовників з різними статками та смаковими вподобаннями. Ось класи автівок, доступних для замовлення:

  • Економ-варіант. Пропонуються різні модифікації марки Smart.
  • Бюджетні. Це недорогі, але комфортні седани, такі як Citroen С-Еlysee, Renault Fluence та Hyundai Accent.
  • Бізнес-клас. В наявності є Ford Mondeo, Hyundai Sonata, Chevrolet Malibu та Toyota Camry.
  • Позашляховики. Для замовлення доступні Honda CR-V, Nissan Qashqai та VW Touareg.

Ось сторінка, на якій можна детальніше ознайомитися з усіма пропозиціями компанії.

Відео дня

Що знадобиться

Взяти автівку напрокат в компанії дуже просто. Для цього знадобляться лише посвідчення водія та гроші. Після внеску задатку необхідно буде підписати договір. На цьому все. Транспортний засіб переходить в повне розпорядження клієнта. Існує можливість попереднього бронювання потрібної моделі на сайті організації. Здійснюються трансфери.

Переваги компанії "Укр-Прокат"

Фірма вигідно відрізняється від схожих українських підприємств, що надають транспортні послуги на вітчизняному ринку. Ось її головні переваги:

  • Перфектний автопарк. Клієнтам пропонуються тільки сучасні автівки в ідеальному технічному стані.
  • Приваблива вартість. Менеджмент фірми висловлює прихильність демократичній ціновій політиці.
  • Проста процедура оформлення паперів. Весь процес не займає більше десяти хвилин.
  • Широка географія присутності. Існує можливість взяти авто в оренду в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі, Полтаві, Трускавці, Ужгороді та в Хмельницькому.
  • Цілковита безпечність. Всі машини застраховані.

В Україні складно знайти вигіднішу пропозицію. "Укр-Прокат" - оптимальний вибір!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up