ПриватБанк - шанс для професійного юриста! (Прес-служба банку)

ПриватБанк - шанс для професійного юриста! (Прес-служба банку)

Тернопільська філія Прикарпатського РУ ПриватБанку оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста з юридичної роботи у відділ правового забезпечення.

ПриватБанк - лідер серед фінансових компаній-роботодавців, а також незмінно входить у двадцятку найбільших платників податків серед українських компаній.

“На сьогодні у Тернополі ми розшукуємо молоду амбітну людину з досвідом юридичної роботи, - розповідає керівник відділу правового забезпечення Прикарпатського РУ ПриватБанку Світлана Рокетська. - Разом з тим ми готові розглянути і молодих кандидатів без значного досвіду, що лише закінчили навчання. Вимоги до кандидатів досить прості: вища юридична освіта, порядність, відповідальність та здатність швидко засвоювати нову інформацію. Чекаємо усіх охочих працювати у нашому дружньому колективі”.

ПриватБанк пропонує високий рівень оплати праці, адже за статистикою дохід ефективних співробітників ПриватБанку на 10% вищий, ніж дохід колег з інших банків, а також можливість кар’єрного зростання. Ще одним важливим фактором є повний соціальний пакет. Працівник банку отримує щорічну оплачувану відпустку, систему пільгового кредитування та можливість приймати участь у різноманітних програмах лояльності для працівників.

Відео дня

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, а також решту інформації можна отримати надіславши резюме за адресою [email protected].

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up