У Тернополі пройде найбільша ІТ-подія – E-commerce Fusion Meetup (новини компаній)

У Тернополі пройде найбільша ІТ-подія – E-commerce Fusion Meetup (новини компаній)

12 та 13 листопада у Тернополі відбудеться E-commerce Fusion Meetup – найбільша спеціалізована подія міста з електронної комерції.

Реєстрація на E-Commerce Fusion Meetup безкоштовна та відкрита до 5 листопада включно, за посиланням: astnd.co/2CRKJ0f. Кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися.

До участі в події запрошуються спеціалісти рівня Middle+ та вище з Web-, Java-, PHP, JavaScript-, Magento- та Salesforce-розробки, QA, UX/UI, Visual-дизайну та Frontend-розробки, бізнес-аналітики.

Упродовж дводенного мітапу заплановано виступи 12 спікерів, які розкажуть про ключові тренди електронної комерції; найбільш ефективні технології та інструменти, що сьогодні використовують в e-commerce; найяскравіші бізнес-кейси з власного досвіду компанії Astound Commerce та виклики, що  стоять перед спеціалістами в цій сфері.

«На сьогодні технології відіграють ключову роль для онлайн-бізнесу брендів і компаній по всьому світу. Так, завдяки впровадженню інновацій, e-commerce сегмент зростає щорічно і, за прогнозами, онлайн-продажі товарів сягнуть 6.6 трильйона доларів до 2021 року. На які тренди електронної комерції та технологічні новинки варто звернути увагу в 2019 році, щоб через два-три роки бізнес усе ще був успішним?», – під час зустрічі про це розповість Іван Печерський, Web Development Manager у Astound Commerce, спеціаліст із 18-річним досвідом роботи в сфері інформаційних технологій.

Серед заявлених тем виступів експертів під час мітапу: «Як ми змінюємо e-commerce глобально», «Frontend здорової людини», «Мистецтво інженерної творчості», «Веб-розробка в Astound Commerce: світлі сторони та не дуже», «Requirements happen», «Пастки мислення в тестуванні», «Роль Project Manager у проекті», «Як Astound розвиває і мотивує команди» та інші.

За словами Дар’ї Горніцької, Генерального директора Astound Commerce Україна, компанія активно розвивається і входить до ТОП-25 ІТ-компаній за рейтингом DOU і нараховує сьогодні понад 700 розробників. За 18 років роботи на ринку Astound реалізував понад 1000 рішень з електронної комерції і продовжує працювати як з існуючими, так і нарощує базу нових клієнтів. Компанія активно зростає і однією з цілей проведення мітапу є пошук команди спеціалістів для відкриття нового офісу в Тернополі.

«Насправді, E-commerce Fusion Meetup – це не лише про технології та створення рішень для електронної комерції. Це також можливість приєднатися до команди Astound Commerce у новому офісі компанії в Тернополі, адже ми нарощуємо оберти замовлень з розробки і потребуємо більше професіоналів. На заході учасники дізнаються і про стратегічні плани розвитку компанії та умови залучення фахівців на новій локації, – розповіда Дар’я Горніцька. – Безперечно, мітап буде корисним як для професійного розвитку, так і особистих інтересів, розширення контактів та нетворкінгу».  

Окрім цього, учасники зможуть отримати сувеніри (рюкзаки, термочашки та ін.) на згадку про E-commerce Fusion Meetup та взяти участь у розіграші цінного подарунку. Опісля події відбудеться неформальна частина – afterparty, на якому можна в більш невимушеній атмосфері поспілкуватися з експертами Astound Commerce та іншими відвідувачами події.

Дата: 12-13 листопада 2018 року

Реєстрація: з 16:30 до 17:00.

Початок мітапу: 17:00

Місце проведення: деталі будуть повідомлені зареєстрованим учасникам.

Детальніше про подію у Facebook: astnd.co/trn

Довідка. Компанія Astound Commerce – міжнародна IT-компанія, що забезпечує повний цикл E-commerce послуг. На сьогодні компанія реалізувала більше 1000 проектів електронної комерції для всесвітньо відомих брендів, cеред яких: Adidas, L’Oreal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste, Versace та ін. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та нараховує сім центрів розробки по всьому світу. Компанія активно розвивається на території України та має офіси у Києві, Вінниці, Ужгороді і Чернігові.

Джерело фото: Facebook – Astound Commerce Careers

Коментарі (1)
  • Vovkylaka

    Працюю в цій компанії вже більше 2 років. Приємно, що нарешті компанія розглядає можливість відкрити офіс в рідному місті. Захід безкоштовний, теми розраховані на різного роду працівників в ІТ. Приєднуйтесь!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up