Таксиста, який збив пішохода на Руській, відсторонили від роботи

Таксиста, який збив пішохода на Руській, відсторонили від роботи

Аварія на пішохідному переході трапилася ввечері 23 вересня. Пішохід від удару відлетів під тролейбус

Нагадаємо, таксі збило чоловіка на пішохідному переході на вул. Руській біля колишнього "Бурячка". Аварія сталася 23 вересня близько 20.30.  Хлопець перебігав дорогу на пішохідному переході, а таксист не встиг загальмувати.
 

У прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області повідомили, що потерпілого забрали до приїзду патрульної поліції.

- 37-річного пішохода збило таксі марки Audi 100, - зазначають у прес-службі. - Справу  внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху”.

Відео дня

У службі таксі, в якій працює водій, розповіли, що вчора по базі це таксі замовлень не брало.

- Звичайно, зараз ця машина заблокована, - каже старший диспетчер. - Водій відсторонений від роботи і замовлень не приймає. Будемо з’ясовувати всі обставини і вибирати міру покарання.

У патрульній поліції нагадують, що перед виходом на проїжджу частину пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються. Пішоходам забороняється виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, а  також раптово виходити, вибігати на проїзну частину , а в тому числі й на пішохідний перехід. Будьте обережними! Ваша безпека - Ваше життя!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • вася

    всі хто захищає водія-ви звернули увагу, що інші пішоходи ще не перейшли дорогу! таксисти явно офігіли!
  • Flibustier de Paris

    В першу чергу на дорогах, між водіями і пішоходами, повинна бути взаємоповага.

    Водій завжди повинен бути обережний, а пішохід, розуміти, що автомобіль може "підвести" водія саме в ту непотрібну секунду! Лопнуло колесо, відмовили тормоза, або щось впало під педаль тормоза, що не дасть можливості затормозити в потрібний момент. Нажаль в Україні цього розуміння немає не те що між водіями і пішоходами, в Україні немає розуміння і поваги між самими водіями...

    Я приїхав на місяць в Тернопіль, і мені хватило три дні, щоб зрозуміти, що це не випадковість і лише маленький процент водіїв з повагою відносяться до других водіїв.

    David Starr reply Flibustier de Paris

    Є таке діло, жодної культури на дорогах, тому до цього треба бути готовим постійно.

    Flibustier de Paris reply David Starr

    Повністю підтримую!
  • Іра

    По перше, чоловік не перебігав, а спокійно переходив на пішохідному переході. По друге, таксист мав достатньо часу, щоб побачити пішохода і зреагувати, але ж ні, він не їхав, а летів... Це все видно на відео. А зараз очевидно будуть відмазувати таксиста, а пішохода зроблять винним.

    тойво reply Іра

    Та не так і спокійно переходив.Як то кажуть, був на "своей валнє".Нащо дивитися наліво.

    Якби не огородження,то би перейшов де попало.

    Flibustier de Paris reply тойво

    100%! Жаль пацана яки постраждав, але він "не спокійно" переходив дорогу! Як правильно сказали, "на своей волне, шагая быстро по...". Він як йшов швидко по тротуару, так само і переходив дорогу. І ще раз, не виправдовую водія, але група людей яка переходила з другої сторони до "Бурячка"  якраз йшла спокійно, і впевнений на 99% що водій якраз на цьому і "попався", коли бачив що люди закінчили перехід, і вдру з поміж тої групи людей, швидким ходом, просто "винирнув" постраждалий не подивившись, ну хоча би в ліву сторону.. Результат... Водія відсторонили на час розслідування, а молодий пацан з переломами і струсом головного мозгу, знаходиться в лікарні в стабільно-важкому стані.

    І правильно кажеш, якби не огорожа, скоріш за все, перейшов би де попало.

    Бажаю міцного здоров`я постраждалому! Хай поправляється як можна бистріше!  А водієві триматися!

    2-3 секунди вперед або назад і все би обійшлося... нажаль

    Flibustier de Paris reply Іра

    Шановна Ірина, відразу видно що ви не водій, а якщо і маєте право на керування транспортним засобом, то при аналогічній ситувції(не дай Боже) говорили б зовсім по іншому! Я ні в якому разі не виправдовую водія,  який по закону винен.  Можливо постраждалий мужчина спішив, але зверніть увагу, що він йшов по тротуару швидкою ходьбою і навіть не подивився по сторонам продовжував йти. Це такий у нас менталітет, якщо пішохідна доріжка, можна хоть в приприжку. Ніхто не думає що можу лопнути колесо, відмовити тормоза, чи водій неуважний зробить щось таке, що не дозволить йому вчасно побачити пішохода..

    І задайте собі питання, мила Ірино, що важливіше, ваше життя(почекавши 3-5сек) чи пАнти, мол я пішохід і на переході правий!?

    Наслідок поломані долі двох сімей! Один з баулами в клЄтку, а другому земля пухом...

    І ще Ірочка, якщо б перед коментарем Ви уважно прочитали правила переходу на пішохідній доріжці без світлофору, Ви б здивувались побачивши там, що пішоходи мають право переходити перехід групою (тобто більше чим одна людина, наприклад дві людини), а пішохід який на переході один, повинен пропускати транспорт, або ж перейти коли його пропускає водій. Ще раз наголошу Іра, водій винен! Я його не виправдовую!

    Але цього б могло і не статися, якщо б пішохід просто повернув голову вліво...але сталось як сталось. Бажаю здоров`я постраждалому і психологічної стійкості водієві.

    David Starr reply Іра

    Таксиста не відмажеш(та й нема потреби), але є таке поняття, як "природній відбір".
  • ігор

    Останній абзац статті - це те що завжди повинні памятати всі люди коли виходять із дому, водій - це не безпомилковий робот і своє життя це важливіше за свї тупі понти!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up