Сьогодні в CafeteRia говоримо про улюблену роботу

Сьогодні в CafeteRia говоримо про улюблену роботу
Кажуть, робота може або подобатися, або приносити дохід. Обидві ці опції вкупі бувають рідко. А вам подобається ваша робота, чи шукаєте іншу? Про це сьогодні й говоримо в медіа-кафе в "Козі".

Там з 16 до 18 год сьогодні чергує журналіст Мирослава Кармелюк. 

Ще під час навчання у вузі в кожного, мабуть, сформовується певний ідеал майбутньої роботи – цікаві робочі завдання, висока зарплата, теплий затишний офіс, дружній колектив тощо… Але чи всім вдається знайти омріяну посаду в наших економічних реаліях? 

Отож приходьте в наше медіа-кафе і розповідайте про вашу улюблену роботу. Якщо наразі вчитеся в університеті, то якою бачите своє місце роботи і як його шукаєте? Можете, зрештою, поскаржитися на нелюбу вам роботу, низьку зарплату, поганого начальника, дивні робочі завдання тощо. 

Відео дня
> Нової роботи вам не знайдемо, але вислухати, і можливо, щось порадити, обіцяємо. 

Телефон – 097-749-80-98, електронна скринька — [email protected].

Нагадаємо, CafeteRIA відкрилося у арт-клубі “Коза” влітку. Поділитись із журналістами своїми ідеями для статей або дізнатись самим новини у медіа-кафе можуть усі охочі.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Годуєте сім'ю хлібом з маслом?
  • Anonymous

    Ну чого ж так зразу. робота може бути і хобі. наприклад мої знайомі продають свої коралі і сумочки, які самі ж і роблять.
  • Anonymous

    Про яку улюблену роботу можна говорити, якщо більшість людей працюють за копійки – аби прогодувати свою сім'ю? Це в розвиненому суспільстві можна говорити про такі категорії, як задоволення роботою, високі доходи і так далі, але не в нас. От я працюю в торгівлі. Я її ненавиджу,я вже з 10 разів збирався кинути цю роботу зайнятись музикою! Але не можу, бо маю добру зарплату і не хочу лишати свою сім'ю без хліба з маслом .і я впевнений, що таких,як я багато.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up