На Тернопільщині на Петра і Павла була смертельна аварія

На Тернопільщині на Петра і Павла була смертельна аварія
Водій і ненароджена дитина загинули, а ще четверо осіб отримали травми у аваріях у Тернопільській області за один день – у неділю, 12 липня. Загалом тоді було 4 ДТП. Нагадаємо, цього дня святкували іменини Петра і Павла. Аварій на свято суттєво побільшало, відзначають працівники ДАІ.

- Так, о 21.20 на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече біля села Королівка Заліщицького району зіткнулися Opel Vivaro під керуванням 23-річного водія та Opel Omega, яким керував 19-річний водій, - повідомив старший інспектор сектору кадрового забезпечення і профілактичної роботи обласної ДАІ Василь Барановський.

Водій Opel Vivaro, як додають у міліції за попередніми даними, виїхав на смугу зустрічного руху на автодорозі з обмеженою видимістю – на закінченні підйому. Цей маневр став причиною зіткнення із зустрічним автомобілем, який злетів у кювет. В останньому їхало подружжя з Чортківщини. В результаті аварії водій “Опеля Омега” від отриманих травм помер на місці. Його дружина, яка перебувала на дев’ятому місяці вагітності, із колотими ранами рук та ніг потрапила до лікарні. Ненароджена дитина померла в утробі матері.
Водій “Опеля Віваро” із переломами та травмами доправлений в Заліщицьку райлікарню. Триває слідство.

Ще одна аварія цього дня сталася у Збаразькому районі, продовжує пан Барановський. На дорозі Тернопіль-Кременець, біля автостанції "Вишнівець" водій "ВАЗ-21094" збив пішохода. Він із численними травмами потрапив до Кременецької райлікарні. 

12 липня о 14.30 зіткнення двох легківок сталося у Теребовлянському районі. Водій Nissan Кubistar, рухаючись дорогою Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, зіткнувся з Nissan Patrol. В результаті аварії водій Nissan Кubistar з черепно-мозковою травмою та переломом носа потрапив до Теребовлянської райлікарні.

А о 14.10 аварія сталася у Чортківському районі на дорозі між селами Дзвиняч та Косів водій ВАЗ-21099 збив 16-річного пішохода, який раптово вибіг на дорогу. Постраждалий із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом правої гомілкової кістки потрапив до Чортківської райлікарні.

Відео дня

Чи були водії за кермом нетверезими, наразі не відомо. У всіх взяли забір крові на визначення вмісту алкоголю, додає Василь Барановський. Всі обставини аварії з'ясовують слідчі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up