Найбільше проблем копи виявили на дорозі Кременець-Заліщики

Найбільше проблем копи виявили на дорозі Кременець-Заліщики
  • Поліцейські перевіряють стан доріг та підготовку підрядників до зими.
  • Видано 13 вимог та 9 приписів щодо усунення недоліків в утриманні вулично-шляхової мережі, складено 12 адміністративних матеріалів на посадових осіб дорожньо-комунальних організацій за порушення у сфері безпеки дорожнього руху.
  • У коментарях повідомляйте про найбільші та найглибші ями на дорогах Тернопільщини. 

Перевірку стану автомобільних доріг на дорогах області поліцейські почали ще на початку осені. Триватиме вона до 28 жовтня, після чого й оголосять остаточні результати. Однак вже зараз, не для преси, говорять про найбільшу кількість проблем на трасі міжнародного значення М-19, яка Тернопільщиною пролягає від Кременця до Заліщиків.

- З 1-го жовтня відділом безпеки дорожнього руху здійснюється осінній комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, заради належної підготовки їх до зимового періоду експлуатації, - повідомила т.в.о.речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига.

Наразі поліцейські продовжують фіксувати стан покриття проїжджої частини, чи нема деформацій у вигляді ямковості, осідань.

Відео дня

  • Інспектори приділяють особливу увагу аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації дорожньо-транспортних пригод, а результати перевірки фіксуються в актах огляду та вживатимуться заходи щодо їх ліквідації підприємствами, - повідомила Катерина Басалига.

Також здійснюється перевірка підрядних організацій до утримання доріг у зимовий період: технічний стан снігоприбиральної техніки, навантажувачів, наявність запасу мастильних матеріалів, кажуть у поліції.

- Станом на 26 жовтня видано 13 вимог та 9 приписів щодо усунення недоліків в утриманні вулично-шляхової мережі, складено 12 адміністративних матеріалів на посадових осіб дорожньо-комунальних організацій за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, - повідомила Катерина Басалига.

На яких саме дорогах вивили найбільше проблем і кого з посадовців покарали – у патрульній поліції поки не говорять. Проте обіцяють повідомити все після 28 жовтня. Але найбільше проблем, як вдалось з’ясувати, виявили на міжнародній трасі М-19. Тернопільщиною вона проходить від Кременця через Вишнівець, Збараж, Тернопіль, Теребовлю, Копичинці, Чортків і до Заліщиків.

Довідка

Маєте зауваження щодо стану доріг – телефонуйте цілодобово до чергового Служби автомобільних доріг області: (0352) 52-54-43.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Петро Білецький

    Де статья шо піднімуть ціну напроїзд ??
  • Саша

    А тут все нормально: https://youtu.be/-TTx9m7hHho ? Були копами вжиті, якісь заходи, щодо даної проблеми?

    Віка reply Саша

    На тій ділянці дороги зазнали ушкодження два патрульних автомобілі, але ми нічого не можемо вдіяти у нас "зв'язані руки", щоб там когось наказати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up