Святкував народження дитини: п’яна їзда на шаленій швидкості, 2 ДТП, 3 травмованих і бійка з поліцейським

Святкував народження дитини: п’яна їзда на шаленій швидкості, 2 ДТП, 3 травмованих і бійка з поліцейським
фото Романа Довбенко з місця події
  • Люди впізнали «героя» дня: це місцевий лісник і звуть його Андрієм. Чоловіка вже тричі  притягали до відповідальності за п’яну їзду, але здебільшого справи закривали.
  • Від освідчення на вміст алкоголю у крові за допомогою «Драгера» чоловік відмовився. В присутності двох свідків це зафіксували.

Водій Audi A4 на іноземній реєстрації «зачепив» авто у центрі Бучача і почав тікати. Швидкість була близько 160 км/год. Не вписався в поворот і врізався в таксі, де, окрім водія, було ще двоє пасажирів. Всі троє з таксі зараз у лікарні.

Про вечірні пригоди місцевого лісника на власній сторінці повідомив і Роман Довбенко, який став очевидцем та й учасником перегонів.   

Відео дня
  • У Бучачі на Галицькій, в районі мальтозного заводу, страшне ДТП - 4 потерпілих, - пише чоловік на власній сторінці. – «Бухий» водій вчинив спочатку одне ДТП біля кінотеатру, і почав утікати вже побитою машиною в сторону міста Монастириськи. А я, телефонуючи в поліцію, тримався за ним зі швидкістю 150-160 км/год. по населеному пункту, і вже в районі спиртзаводу я став свідком другої ДТП. Викликав швидку та почав витягувати з машин чотирьох людей, які стікали кров'ю...

У поліції підтвердили інформацію і про обидві ДТП, і про те, що водій був напідпитку, хоча від освідчення на «Драгері» відмовився. А також про те, що чоловік не раз притягався до відповідальності за їзду напідпитку.

У коментарях люди написали, що впізнали «героя дня»: чоловік з Русилова, працює лісником в Ліщанцях. Звуть його Андрій Михайлович Т. (прізвище ми не називаємо, адже триває слідство, але редакції воно відомо – прим. авт.).

Адвокат Roman Maselko у коментарях написав, що у 2016 році Т. Андрія Михайловича тричі ловили пяним, з них двічі справи просто закривали. Детальніше про це є у Реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/Review/63353929

Свідки пригоди розповіли поліцейським, що бачили лісника того дня у барі – він святкував народження дитини. «Зачепив» в центрі одне авто. Роман Довбенко це побачив, поїхав за ним. Швидкість була близько 160 км/год. Утікач не вписався в поворот і на своєму авто Audi A4 на іноземній реєстрації врізався в таксі «Шкода Фаворит».

  • І водій таксі, і двоє пасажирів зараз у лікарні, - розповів начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – У всіх, попередньо, струс головного мозку, закриті черепно-мозкові травми. Їх ще обстежуватимуть у Тернополі.  

Водій Audi в цей вечір заробив чимало протоколів, а відомості в ЄРДР стосовно ДТП з потерпілими невдовзі внесуть, запевнили у поліції.

Визначати вміст алкоголю у крові за допомогою «Драгер» водій відмовився на місці в присутності двох свідків. На нього вже склали протокол за ст. 130 КУпАП. Крім того, за результатами судово-медичної експертизи, на нього чекає кримінальна відповідальність за відповідною частиною ст. 286 КК України – за скоєння ДТП з потерпілими.

Заробив чоловік ще на одну статтю «адмінки»: коли приїхала швидка, люди, які були на місці, почали знімати водія на відео. На одного з них він кинувся. Поліцейський, що був поруч, намагався Андрія втихомирити – той кинувся з кулаками на копа. Врешті поліцейський скрутив агресивного чоловіка і одягнув на нього кайданки. На Андрія ще й склали протокол за опір працівнику поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Игорь Шестак

    Из за этих активистов одни проблемы ... мозгов нет, начинают лечить ... в итоге люди пострадали  ни за что ... тоже мне герой!
  • Бодя Олегович

    Прекрасна в нас країна!!! Але яка держава ,так себе і люди поводять вседозволено...,чому тут дивуватись.
  • Ліда Савка

    пан роман просто іхав поруч і  викликав поліцію а ви всі наіждаєте на романа
  • Ліда Савка

    а цьго пяного водія пожитєво позбавити прав керування
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up