Тернополянин просить вдосконалити небезпечне перехрестя, де часто трапляються ДТП

Тернополянин просить вдосконалити небезпечне перехрестя, де часто трапляються ДТП

По вул. С. Будного і Лучаківського, що біля Західного ринку, дуже часто трапляються аварії. Тернополянин Максим Кухарук просить людей підписати петицію.

- Шановні тернополяни, нашу петицію успішно проігнорували відповідальні за це люди, обмежившись "лиш листом на відчепись". Оригінал документу-відповіді.
Прошу повторно підтримати петицію, не будьте байдужими до життя та здоров'я себе та близьких, - пише пан Максим.

Далі чоловік пише, що він і багато інших людей кожного дня наражають себе на смертельну небезпеку перетинаючи перехрестя що біля Західного Ринку. Але вирішити цю проблему ніхто не хоче.

- Вже була петиція про вдосконалення цього перехрестя але “віз” і нині там. Пропоную вдосконалити його так, як перехрестя на вул. 15 Квітня вул. Київська. Та перехрестя 15 Квітня - вул. Злуки, - повідомляє автор петиції. - А конкретніше: коли водії повертають на Західний ринок з Об'їзної і на вул. Лучаківського, то рух по крайній правій зі сторони Братіслави і від Мотора має бути заборонено .Тому що великогабаритний транспорт який повертає на Західний Ринок або вул Лучаківського перекриває огляд водіям малогабаритних транспортних засобів і як ті тільки висунуться хоч трохи - стається ДТП.

Статистика показує, що аварії всі однотипні і стаються 1-2 рази в півмісяця.

Відео дня

Підписати петицію можна тут.

Деякі аваріі:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up