"Республіка-2014" запрошує до Кам'янця-Подільського


"Республіка-2014" запрошує до Кам'янця-Подільського
Антикомерційний фестиваль проходитиме 5-7 вересня. "Республіка" - це переплетення вуличного мистецтва, музики, майстеркласів і цікавих знайомств. Квитки - 170 грн.

- Мета - винести мистецтво поза стiни галерей, музеїв, академiй, на вулицi мiста. Ми не згодні з тим, який формат "культури" нам нав’язується телебаченням і радіо за мовчазною згодою держави. Фестиваль Республіка antiMONEYfest задуманий як антикомерційна фестивальна акція для зосередження уваги на культурно-соціальних проблемах малих міст, а також і в цілому в країні. Продемонструвати, що справжній і якісний мистецький продукт твориться не лише у столиці, а й у провінції.


Хедлайнера фестивалю "Республіка" тримають у таємниці, його оголосять 1 вересня.
Цьогоріч "Республіка-2014" готує новий мистецький проект "Народна галерея", щоб донести світлу енергію мистецтва до якомога ширшого загалу. Планують влаштовувати покази та експозиції на фестивалях, концертах, на вулицях міст та містечок, – скрізь, де необхідна творча інтервенція. До пересувної "Народної галереї" можуть долучитись усі охочі. Потрібно сконтактувати з організатором Андрієм Зоїним та надати свої найрізноманітніші творчі доробки у вигляді полотен, скульптур та іншого арту. Під час фестивалю діятиме спеціальний мистецький майданчик з мольбертами, пензлями, фарбами, на якому за бажанням зможуть працювати всі митці.


Учасники "Респубілки" також створять великий малюнок на фасаді п'ятиповерхового будинку у пам’ять про події на Майдані.Експозиція художників з арт-групи DRUGYJ FRONT, які створювали свої картини під час подій на Майдані. Буде презентація проекту "Листівки з Майдану". Зібрані кошти будуть витрачені на фарбу, на гідравлічний підйомник, на оренду приміщень для виставки, на організацію приїзду художників. Фестиваль "Республіка" – автономний проект, який не співпрацює з політичними партіями, без джерел фінансування, окрім коштів з продажу квитків.

Відео дня


- Нам дуже важлива ваша підтримка в цьому проекті, завдяки нашим спільним зусиллям в спальному районі міста з’явиться ще один арт-об’єкт, а люди які приїдуть на фестиваль "Республіка" з різних регіонів України та інших країн світу, зможуть  переглянути, ознайомитись або пригадати революційні події, які відбувалися на Майдані, – зазначають організатори.


Перелік гуртів, які виступлять на "Республіці":
"Скрябін"
"Тінь Сонця"
Sciana
"Слот"
"Роллікс"
Dakh Daughters
Jinjer
Morphine Suffering
Infected Rain
Vivienne Mort
"Один в каное"
Skinhate
Патч та багато інших.
Квитки - http://2event.com/events/17230.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up