19 день пошуків 15-річного Віті: вся школа починає день з молитви, аби хлопець повернувся живим

19 день пошуків 15-річного Віті: вся школа починає день з молитви, аби хлопець повернувся живим
  • Мама не втрачає надію побачити найближчим часом сина.
  • А поліція знову підняла в небо дрони за однією з версій, обстежували квадрат, який до цього не оглядали.

Три квадрокоптери 10 грудня знову підійняли в небо над Козівським районом – тут продовжують пошуки 15-річного Віктора Груб’яка, який зник в ніч з 21 на 22 листопада.   

У поліції з’явилась нова версія – її за допомогою квадрокоптерів і перевіряли. Обстежували квадрат, в якому до цього ще не шукали.

Роботи з пошуків зниклого школяра не припиняють. І не припинятимуть доти, юдоки хлопця не знайдуть – або живим, або тіло.

Відео дня

Нагадаємо, Дев’ятикласника Золотослобідської школи, 15-річного Віктора Груб’яка шукають усім світом вже майже три тижні. Наразі ані сліду.

Хлопець вийшов з дискотеки в сусідньому селі Вівся. Востаннє говорив з мамою телефоном – та просила його вже йти додому. Це було близько пів на першу ночі 22 листопада. Потім хлопець набирав мамин номер, але вона не почула дзвінка. Коли побачила дзвінок «без відповіді» - набрала синів номер. Але телефон вже був поза зоною.

Відтоді тисячі людей, здавалося б, перевернули весь світ у пошуках хлопця. Але результату немає.   

Версії розглядали різні – від заблукав і до збив автомобіль і, як можлива версія, аби приховати сліди злочину, заховав тіло підлітка.

  • Цей тиждень працювали по транспортних засобах, які були поблизу місця напередодні чи в день, коли хлопець зник, - пояснив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. -  Перевіряли усіх водіїв та транспортні засоби, які були чи могли бути в окрузі. Спілкувались з таксистами та перевірили всі авто агропідприємств. Опитали всіх водіїв, диспетчерів, супроводжувачів. Деяка інформація була здобута.

Саме для перевірки нової інформації, в небо підняли квадрокоптери. Наразі немає результату. Пошуки продовжуються, запевнили у поліції.

  • Сьогодні приїхала поліція, дрони запускають, - розповів сільський голова Золотої Слободи Ігор Мидло. - Настрій в селі який? Як вам сказати. Людям відходить помаленьку. А своїм дуже тяжко. Бо, на жаль, немає навіть жодної зачепки.

З мамою Віті, Оксаною Груб’як, сільський голова, каже, спілкується. Щоправда, не дуже часто, бо не хоче лізти в душу і в чергове ятрити її. Намагається всіляко підтримати жінку. - Мама не втрачає надію. Каже – знайшли б вже – будь-яким, плаче… - сільський голова перервав розмову.  

Читайте також «Вітя, синочку, золото, ходи додому!» – мати благає сина повернутись і молить Бога, щоб той був живим
Директор Золотослобідської школи Уляна Гуцал каже, школа намагається повернутись до повноцінного навчального процесу. Але діти не можуть відокремитись від того, що їхнього товариша досі немає.

  • Ми кожного дня з того починаємо день - на лінійці молимось, щоб Вітя повернувся живим, - каже Уляна Гуцал. – Це велике горе для всіх. А для батьків – в голові не вкладається, як це все можна переживати. Ми всі того хочемо, щоб Вітя був з нами.

Свята на носі, каже директор. Старшокласники, як завше, хотіли б влаштувати вечорниці, веселощі, але не до забави зараз – ані дорослим, ані дітям.

Не можемо ми веселитись, поки не знаємо, де наш Вітя, - запевнила директор.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Юлія Олександрівна

    Царство небесне і земля пухом
  • ВолодяУкраїна !

    Що можу сказати не платіть грошей ніяким екстрасенсам це викинуті гроші поліція знає свою справу вони з під землі достануть вони знають свою справу краще всіх щиро співчуваю.
  • Галина Павлівна

    Боже Милосердний, Діво Маріє! Допоможіть дитині знайтися!
  • Свистак Надия

    Боженьку хай дитя знайдеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up