Чоловіки переламали тернополянину череп, бо не сподобалося, як на них подивився

Чоловіки переламали тернополянину череп, бо не сподобалося, як на них подивився
  • Тяжкі тілесні ушкодження отримав у результаті конфлікту 33-річний тернополянин.
  • Молодий чоловік намагався заступитися за свого товариша, в результаті опинився в нейрохірургічному відділенні медичного закладу.

Конфлікт трапився в одному з розважальних закладів Тернополя. Потерпілий разом з товаришем після гри у більярд підійшли до барної стійки, аби зробити замовлення. В цей час з віп-кімнати закладу вийшли двоє молодиків. Конфлікт почався на рівному місці. Останнім не сподобалося, як на них подивилися. Спочатку один з нападників вдарив товариша тернополянина. Потерпілий тільки спробував піднятися зі стільця, як удар наніс інший нападник. Далі послідували ще два удари в голову.

У результаті 33-річний тернополянин із переломом тім’яної кістки черепа, відкритою черепно-мозковою травмою, зламаним носом потрапив до лікарні. Його стан лікарі оцінюють як важкий.

Зловмисником виявився 41-річний уродженець Тернопільського району. Йому оголосили підозру за частиною 1 статті 121 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Irene Trukhan

    вони просто незнають куда влізли і кого побили  там штрафом необійдеться а роки свої відсидять  ублюдки гарантія 200%

    Marcus Aurelius reply Irene Trukhan

    Ви так говорите ніби йому загрожує щось страшне. Якщо він постарається, то будуть пом'якшуючі обставини і срок може бути й меншим ніж 5 років. А так то 5 років колонії загального режиму для нього АБСОЛЮТНО не проблема. Він там буде знущатись, і перетворювати в пекло життя слабких, доводити їх до самогубств, ітд. А сам буде як риба в воді. Просто акваріум малий, свободи менше, але тимчасово.
  • Marcus Aurelius

    Ну посидить 5-6 років в колонії. Так там він буде як в дома із таким характером. Він сильний, наглий. І сидітиме за "пацанську статтю", тому буде в повазі від колег. Буде спілкуватись там, грати в ігри, читати щось, сміятись, бачитись час від часу із близькими. І все в нього буде нормально. Роки пробіжать, і він вже на свободі, і вдихає життя як ні в чому не бувало. А тут людина інвалід, або вже не жива. От вам і справедливість.
  • Alona Lob

    В Тернополі давно такого не було,а чому тому що мажори не бояться нікого...Тернопіль став містом не спокійним ...шкода
  • Мирослава Русин

    А з в1п к1мнати 1 на передову
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up