Доки готувала обід, злодій обікрав квартиру

Доки готувала обід, злодій обікрав квартиру
Є надсучасні замки, а дверей тернополяни не зачиняють – рай для злодіїв. Випадків, коли злодії потрапляють до осель крізь відчинені двері – лише від початку року на Тернопільщині вже чотири

Щоб захистити помешкання від непроханих гостей, господарі встановлюють надсучасні двері, замки, склопакети, а для надійності – ще й решітки на вікнах.

Однак, часто власники житла нехтують елементарними правилами безпеки – залишають вхідні двері незамкненими.

Саме через таку необачність потерпіла від крадіжки 33-річна мешканка обласного центру.

Відео дня
  • Допоки жінка готувала на кухні обід, злодій встиг викрасти з коридору помешкання її сумку з гаманцем та документами, - розповів начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Те, що у помешканні побував небажаний гість, тернополянка помітила лише через декілька годин, коли зібралася вийти з квартири.

Жінка повідомила про крадіжку в міліцію. Наразі правоохоронці розшукують зловмисника.

  • Подібних фактів вільного потрапляння злодіїв до оселі багато, - каже Сергій Крета. - Лише з початку року у Тернополі скоєно 8 квартирних крадіжок, чотири з яких шляхом вільного доступу – через незамкнені двері.

Найчастіше від подібних злодіянь потерпають мешканці багатоповерхівок. Крадії обходять під’їзди та перевіряють двері.

  • Ми вкотре застерігаємо жителів міста та області бути обачними та не нехтувати елементарними правилами безпеки, - наголошують у міліції. - Не залишайте незамкнутим житло навіть на нетривалий час, завжди перевіряйте, чи не забули зачинити вхідні двері. Цінні речі варто зберігати у недоступних для сторонніх осіб місцях та не запрошувати малознайомих людей у власні помешкання.

Для надійного захисту краще використовувати сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up