Групу заїжджих квартирних злодіїв затримали на виїзді з Тернополя

Групу заїжджих квартирних злодіїв затримали на виїзді з Тернополя

Чотирьох чоловіків, підозрюваних у квартирній крадіжці в Тернополі, затримали при виїзді з Тернополя оперативники.

Про виламані замки в квартирі сусідів та відкриті двері на лінію "102" 19 грудня повідомила тернополянка. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, до помешкання невідомі проникли, виламавши серцевину замка, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Злочин трапився в робочий час, коли господарів не було дома.

Відео дня

Оперативники одразу вийшли на слід ймовірних злодіїв. За словами заступника начальника управління карного розшуку Михайла Шмиглика, працівники карного розшуку Тернопільщини спільно з оперативниками Житомира та Рівного опрацьовували отриману раніше інформацію про групу квартирних злодіїв, які, ймовірно, готують серію крадіжок на території західної України.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, спільно з працівниками спецпідрозділу КОРД, правоохоронцям вдалося затримати підозрюваних на виїзді з Тернополя.

Це - двоє уродженців Грузії, а також мешканці східних областей. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК. Один із зловмисників уже притягувався до відповідальності за майнові злочини. У підозрюваних вилучили знаряддя зламу та крадені речі.

Перевіряють затриманих на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території нашої, а також сусідніх областей.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 185 частина 3 ККУ - Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також За добу в Тернополі пограбували чотири квартири і одну - в Чорткові
Курйозне пограбування в Тернополі: грабіжники винесли сейф, де діти зберігали 20 гривень та іграшки

На Золотогірській сусідка закрила злодія у квартирі
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Фортовый Фортовый

    А тепер відрубати їм руки шоб не крали
  • Natali Vit

    А может и не только в Тернополе.
  • Володя ну ти не чемний=)

  • Володя ну ти не чемний=)

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up