На Теребовлянщині господиня довела собаку до того, що тварина виглядала як живий скелет

На Теребовлянщині господиня довела собаку до того, що тварина виглядала як живий скелет

Поліцейські Теребовлянщини перевірили інформацію щодо жорстокого поводження з твариною.

Допис про жорстоке поводження з твариною виклала в мережі Інтернет жителька Теребовлянського району. Краянка зазначила, що в селі Кобиловолоки, власники собаки її не годують й вона знаходиться в жахливому стані, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Допомогли врятувати тварину поліцейські і волонтери.

Відео дня

На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи Теребовлянського відділу поліції.

Зі слів власниці господарства, вона належним чином доглядає за твариною та забезпечує її харчами. Господиня також повідомила, що нещодавно собака перенесла хворобу, тому схудла.

Поліцейські допомогли волонтерам доправити тварину до ветеринарної клініки на обстеження. Лікарі діагностували у неї гострий ентерит та призначили лікування.

Відомості про подію внесено в журнал єдиного обліку звернень громадян про скоєнні злочини та правопорушення.

Триває перевірка.

Зазначимо, що у тернопільських групах захисників тварин часто публікують фото собак, яким потрібна допомога через те, що ними або ніхто не опікувався, або власники покинули їх напризволяще.

Довідка

Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами

1. Жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі безпритульними тваринами, що вчинене умисно та призвело до каліцтва чи загибелі тварини, а також нацьковування тварин одна на одну чи інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також поширення матеріалів із закликами до вчинення таких дій - караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені у присутності малолітнього чи неповнолітнього, - караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені з особливою жорстокістю або у присутності малолітнього чи неповнолітнього, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб, або вчинені активним способом, - караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Татьяна Шевель

    Гореть хозяйке -садистке в  аду! Желаю от души ,чтоб она в следующей жизни была собакой дворняжкой...
  • Лилия Кр

    бажаю хай бумерангом повернется все тим хто доводить тварин до такого чи знущается , ублюдки в пеклі горіть , навіщо заводити тварину як морити потім голодом
  • Мария Мария

    Хотелось бы узнать как накажут хозяев собаки и накажут ли вообще

    Valentyna Pletiuk reply Мария Мария

    Мария Мария і так зрозуміло, що ніяк не накажуть.
  • Людмила Курник

    Господи!Бідолашна тваринка важкохвора,ледь на ногах тримається і НА ЛАНЦЮГУ!!!Так би ту "господиню" слабу на ланцюг 👿👿👿
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up