На Тернопільщині бабуся погодилася зняти пороби з грошей — шахрайка забрала 9 тисяч

На Тернопільщині бабуся погодилася зняти пороби з грошей —  шахрайка забрала 9 тисяч

Поліцейські Борщівщини розшукали зловмисницю, яка обшахраювала місцеву пенсіонерку.

Зловмисницею виявилася 52-річна мешканка міста Золотоноша Черкаської області. У скоєному вона зізналася. Видурені гроші у лиходійки вилучили, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, до співробітників Борщівського відділення поліції звернулася 71-річна жителька села Пилипче про те, що невідома особа, яку вона пустила до власного помешкання, під приводом зняття поробів видурила дев’ять тисяч гривень. 

Зі слів потерпілої, зловмисниця ходила селом, пропонуючи різний крам. До оселі пенсіонерки потрапила, залякавши останню розповідями про прокляття і обіцянкою все виправити, провівши обряд відмолювання грошей. Бабуся довірилася незнайомці — внаслідок чого втратила дев’ять тисяч гривень. Натомість зловмисниця залишила старенькій у подарунок рейтузи вартістю 70 гривень.

Відео дня

Розшуківці Борщівського відділення поліції спільно з оперативниками управління карного розшуку з’ясували, що зловмисниця до села прибула на автівці. Завдяки камерам відеоспостереження було ідентифіковано транспортний засіб і незабаром на виїзді з Борщова було помічено дане авто. Зловмисницю встановили. У скоєному вона зізналася.

Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 190 ККУ.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up