На Тернопільщині розшукують 41-річного чоловіка, причетного до злочину зі зброєю (ФОТО)

На Тернопільщині розшукують 41-річного чоловіка, причетного до злочину зі зброєю (ФОТО)

Працівники Кременецького відділу поліції розшукують Трофимця Віталія Вікторовича 1979 року народження. Чоловіка вважають причетним до злочину.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють чоловіка у скоєнні злочину передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України «хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Якщо ви знаєте місце перебування даної особи, телефонуйте, за номерами в Кременці (03546) 2-22-45, (067)-350-93-00 або на лінію 102. 

Відео дня

Нагадаємо, поліцейські Кременеччини повідомляли вчора, що розшукують зловмисника, причетного до хуліганських дій із застосуванням зброї.

Під час конфлікту, що стався на газовій заправці у селі Великі Млинівці близько четвертої години 6 червня, зловмисник з предмета, схожого на пістолет, поранив двох жителів Кременця. Одному потерпілому двічі вистрелив в обличчя, іншому – у груди.

Правоохоронці оперативно виїхали на місце інциденту, проте лиходієві вдалося втекти. Але його особу встановили – це 41-річний житель села Боложівка Шумського району.

З’ясувалося, лиходій разом з двома товаришами перебували на території відпочинкової зони біля газової заправки. Щось не поділили і, ймовірно, були у стані алкогольного сп’яніння, - почався конфлікт. Потерпілий, що відпочивав в іншій компанії, вирішив розборонити чоловіків. За це й поплатився. 41-річний зловмисник майже впритул двічі вистрелив в обличчя 29-річному кременчанину, відтак кинувся на його товаришів і поранив ще одного, 1995 року народження.

Наразі 41-річний зловмисник перебуває у розшуку. Йому заочно оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 ККУ.

Також поліцейські отримали дозвіл на його затримання і доставлення до суду для обрання міри запобіжного заходу. Оперативно-слідчі дії тривають.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up