Тернопільському солдату дали 2,6 роки тюрми

Тернопільському солдату дали 2,6 роки тюрми
Чоловіка засудили за те, що відкрито відмовився виконувати наказ. Його вину в суді довела військова прокуратура Тернопільського гарнізону.

Вирок солдату Т. суд ухвалив 21 січня. Його визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 402  Кримінального кодексу України (непокора) та призначили покарання 2 роки 6 місяців позбавлення волі, повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

- Справа була скерована до Тернопільського міськрайонного суду наприкінці вересня минулого року, - повідомив заступник військового прокурора Тернопільського гарнізону молодший радник юстиції Олександр Федчишин. - Солдат Т. обвинувачувався в тому, що, зокрема, в серпні 2014 року відкрито відмовився виконати наказ командира однієї з військових частин Тернопільського гарнізону і вибути до подальшого виконання завдань за призначенням.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    А якщо накази - ідіотські? Людина має право на життя і здоров"я першочергово.
  • ПРАВДА

    Гинуть ЧУЖІ ДІТИ, і владі до цього БАЙДУЖЕ.
  • Бандерівка

    хай судді прокурори генерали ПОВІДДАЮТЬ СВОЇХ СИНІВ НА ВІЙНУ!!!!!!! з тюрми хоть живий вийде а з війни в гробу привезуть!

    Анонім reply Бандерівка

    НЕ ВЫЙДЕШЬ ! См. выше. Предателей там не любят особо, и больше шансов стать калекой и следовательно выехать в моргу .... ....см.выше

    Поверь, 90-95 % в тюрьме, 70-80 даже в жесточайшей войне. Каждый выбирает сам.
  • Vasilii Chapaev

    Молодец, лучше 3 года отсидеть. чем безногим на всю жизнь

    Анонім reply Vasilii Chapaev

    B ряд ли Вася, а тюрьме так бьют, что ты кровью ссатся напостой бушш, а с попы кровавый вулкан вовеки сделают, не то что не выйдешь. И ты ничего никому не докажешь !

    Олег reply Vasilii Chapaev

    В тюрмі також можна втрати здоров'я не менше ніж на війні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up