Тернополянин продавав наркотики

Тернополянин продавав наркотики
Три оперативні закупки за два місяці здійснили співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у 35-річного тернополянина.

Позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років загрожує тернополянину за продаж наркотиків

Продавцю висунули обвинувачення у порушенні статті 307 Кримінального кодексу України.

- Останнім часом побільшало випадків незаконної реалізації напівсинтетичних таблетованих препаратів, які використовують як замісну терапію у лікуванні наркозалежних, - повідомляє начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції Володимир Строїч. - Якщо ще декілька років тому той же, приміром, «субутекс» був «дефіцитним», то сьогодні, незважаючи на дороговизну, користується неабиякою популярністю серед любителів дурману.

Відео дня

Приміром, таблетка бупренорфіновмісного препарату на так званому чорному ринку коливається в межах 500 гривень. Тернополянин продавав по 600.

Під час останньої оперативної закупки, яка завершилася затриманням підозрюваного, міліціонери також знайшли та вилучили в помешканні 35-річного тернополянина десять таблеток «субутексу», а також дві з половиною тисячі гривень, здобутих злочинним шляхом.

Зі слів Володимира Строїча, реалізатор мав своїх постійних клієнтів. Зв’язок з ними підтримував телефоном, а щойно виникала потреба – виїжджав у домовлене місце для здійснення продажу.

Налагоджений наркобізнес зруйнували міліціонери. Тепер зловмисникові, згідно санкцій статті, що йому інкримінують, загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up