У Тернополі активізувалися крадії. За добу обікрали чотири квартири

У Тернополі активізувалися крадії. За добу обікрали чотири квартири
Чотири квартирних крадіжки за одну добу зареєстрували правоохоронці міського відділу міліції. 2-го вересня на вулицях Слівенська, Медова, Чалдаєва та Лучаківського невідомі особи шляхом підбирали ключі та виламували серцевини замків і проникали так до помешкань тернополян.

Ймовірний час крадіжок – з 9.30 до 18.00 – час, коли господарі перебували на роботі чи на дачі.

- В усіх випадках невідомі забирали з помешкань золото та гроші, - повідомив заступник начальника-начальника кримінальної міліції Анатолій Стельмащук. - Побутову техніку, через вагу та об’єм, не виносили.

ешканець Слівенської втратив двадцять одну прикрасу із золота на суму 80000 гривень.

У пенсіонерки з Медової щезла із сейфу рушниця “ІЖ 27″, тисяча євро та чотири найменування золотих прикрас. Сума збитків – 59000 гривень.

Відео дня

Із квартири на Чалдаєва невідомі винесли золота та срібла на 3000 тисячі гривень.

Прикрас на 6000 втратив і мешканець з Лучаківського.

За попередньою інформацією, до крадіжок причетні особи кавказької національності. Ймовірно вони їздять вулицями обласного центру на червоному легковому автомобілі.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто щось бачив чи чув, а можливо помітив у дворі будинку підозрілих осіб, телефонувати на лінію “102″ або за номером (067)208 02 25.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up