У Тернополі п'яний чоловік розплатився за таксі обручкою

У Тернополі п'яний чоловік розплатився за таксі обручкою

30-річний терополянин взагалі не пам’ятав про останні події, що відбувалися з ним, пригадав лише, що 26 липня близько 21 години вечора бусом повернувся додому, зустрів біля під’їзду двох знайомих і вирішили трохи випити.

 

 

Поліцейські встановили, заявник того вечора розпивав алкоголь не лише зі знайомими молодиками, а й в компанії дівчат, до котрих разом поїхали близько 22 години. Там між ним і одним з товаришів виник конфлікт. Зі слів очевидців, ображений водій, будучи добряче напідпитку, сів за кермо і поїхав.

Посеред дороги з тернополянином стало відбуватися щось неймовірне. Він зупинив бус, вийшов з салону, замкнув дверцята і пішов.  Відійшовши декілька метрів від машини, став активно шукати її. В помічники взяв якогось чоловіка, теж нетверезого. Найняли таксі, поїхали на масив Дружба, розплатився з таксистом обручкою, пересів в інше таксі і вже звідти зателефонував до поліцейських.

Оперативники розшукали автомобіль заявника, а чоловікові тепер доведеться відповісти за  пропитий розум, повідомили в секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    То його білка водила по місту

    ретро reply Анонім

    Дебілка?
  • Anonymous

    придурок )))
  • ретро

    От пришалепкуватий дурень! Невмієш пити не пий, а сиди в дома! Класна стаття про то що цей клоун на свою дурну голову наробив. Вся область лаха дре з нього! Надрукуйте його фотографію або імя та фамілію. Таких дурбецел треба знати у пику. Або на дощці пошани павісте.

    Anonymous reply ретро

    за прізвище це точно треба
  • Діонісій

    буває.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up