Збаражчанин за ухилення від мобілізації відсидить два роки

Збаражчанин за ухилення від мобілізації відсидить два роки
На лаві підсудних опинився 41-річний житель Збаразького району. Чоловіка визнали винним в ухиленні від мобілізації.

Підсудний ще у серпні отримав повістку з військкомату про проходження медичного огляду. Військово-лікарська комісія визнала чоловіка придатним до служби за станом здоров’я.

Проте у визначений термін збаражчанин без поважних причин не прибув до районного військового комісаріату для подальшого проходження служби. Про факт ухилення від призову за мобілізацією повідомили правоохоронців.

Стосовно збаражчанина розпочали кримінальне провадження за статтею 336 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Збаразький районний суд розглянув матеріали провадження і засудив обвинуваченого до двох років позбавлення волі з річним випробувальним терміном.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Єфремов за свою діяльність невідповідає перед законом а житель Збаража буде сидіти за пасивне ставлення до АТО

    Анонім reply Анонім

    Читайте уважніше ,що його  засудили на 2 роки з випробувальним терміном на 1 рік . Це означає ,що якщо за рік він не скоїть якогось правопорушення і буде виконувати зобов"язання тобто не виїжати за кордон , відмічатися у слідчого ну і таке подібне ,то судимість з нього знімуть . А що стосується Єфромова то повністю погоджуюсь .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up