"Міс Тернопіль 2012" стала 16-річна школярка

"Міс Тернопіль 2012" стала 16-річна школярка
У п'ятницю, 24 лютого на регіональному конкурсі краси "Міс Україна 2012" обрали найгарнішу тернополянку. Нею стала 16-річна учениця школи № 16Олена Кодіца. Дівчина виборола цей титул у 19 суперниць.

 

— Я не вірю! Справді, я не вірю! — каже переможниця Олена Кодіца. — Я в шоці! Це такі враження, які словами не передати. Я справді не сподівалася, що переможу…
Так 16-річна дівчина відреагувала на те, що судді віддали саме їй корону “Міс Тернопіль-2012”. Конкурс краси пройшов із аншлагом у драмтеатрі 24 лютого. Переважали серед глядачів друзі та родичі конкурсанток. Хоча дехто прийшов просто подивитися на красивих дівчат.
— Як неодружений хлопець підшукую тут собі майбутню дружину, — жартує тернополянин Володимир Дзудзило (25 р.).
Хлопець прийшов на шоу разом із другом. Каже, що вони кожного року відвідують такі конкурси, бо такі шоу - цікаві.

 

Відео дня
>

Не показували таланти
Ведучими заходу були співачка Юлія Слободян і хореограф Олександр Лещенко. Юнак став відомим після перемоги його рідного міста Кіровограда у проекті "Майданс". Крім того, танцюрист був серед переможців телешоу "Танцюють всі" та "Танцюю для тебе-3". Юлія та Олександр весь час розважали глядачів, поки конкурсантки перевдягалися та змінювали зачіски. А робили вони це за вечір шість разів. Глядачі побачили дівчат у вечірньому вбранні, у дитячих і ділових костюмах, а також у купальниках та інших нарядах.
Втім, за словами Олександра Лещенка, йому все одно бракнуло на конкурсі більшого розкриття талантів дівчат. Зізнався він у цьому вже за кулісами.
- Конкурс дуже хороший, приємно, що такі існують, - каже він. - Але хотілося б, щоб були не тільки красиві костюми, а щоб дівчата розкривали більше свої таланти. Можна було б зробити цей конкурс ще яскравішим і масштабнішим.
Красуні могли б співати, танцювати, жонглювати, навіть робили щось таке, чого від них не очікують.
До речі, себе у ролі ведучого юнак теж критикував. Мовляв, “прогалин” було багато.
- Мене вперше запросили бути ведучим такого шоу. Сподобалося, це класно! - продовжує Олесандр. - Важко розмовляти українською. Коли потрібно було відірватися від тексту і самому щось вигадати, ще й перекласти цю думку на українську, було складно. Але під кінець я вже трохи “розкачався”.
“Я вірила, і Бог допоміг…”
Олександр Лещенко не упустив можливості затанцював для тернопільської публіки. Глядачі дружно аплодували йому, вигукуючи “Вау!” і “Молодець!”. Сподобалися тернополянам і співаки, які виступали поміж виходами красунь. Але найбільше овацій звучало під час дефіле дівчат. Було помітно, що кожна з них привела до зали чималу групу підтримки.
- Завдяки чиїй підтримці ти перемогла? Хто допомагав? - запитав кореспондент 16-річну Олену Кодіцу.
- Я не сподівалася на перемогу. Для мене це - шок, - відповіла вона. – Але як і кожна з учасниць, глибоко в душі я вірила, і Бог допоміг.
Що робитиме далі, дівчина ще не визначилася. Каже, поки що продовжить навчання у школі №16, вступить у медичний університет, а там - буде видно.

“Конкурс - як хобі…”
Журі того дня визначило ще більше десятка інших номінацій. Дівчата, які отримали ці відзнаки кажуть, що не дуже розчаровані поразкою, адже будь-яка нагорода - важлива.
- Не можу сказати, що розчарована, адже титул “Першої віце-міс Тернопіль-2012” також досить почесний, - каже Марія Гой. – Усі ми дуже старалися, хвилювалися. Доклали багато зусиль, щоб скинути зайві кілограми і все таке. І от нарешті все закінчилося. І закінчилося непогано.
Дівчина навчається на стоматолога і каже, що ця професія буде завжди пріоритетом у її житті.
- Такі конкурси для мене - більше хобі, - переконує вона.
Усі дівчата виглядали щасливими. Сміялися, вітали одна одну та фотографувалися зі своїми родичами та друзями.
- Кожна з них дуже красива і варта була перемоги, - розповідає “Міс Тернопіль-2011” Христина Чернега. – Але я, побувавши на багатьох конкурсах, переконалася, що найважливіше для перемоги - харизма. А вона або є, або її немає.
Дівчина зізналася, що їй було трохи сумно передавати корону наступниці.
- Це так - ніби приємно і неприємно водночас, - додає вона. – Але Олена Кодіца справді заслужила корону!

Довідка
Переможниці

“Міс Тернопіль-2012” - Олена Кодіца, 16 років (№3);
“Перша віце-міс Тернопіль-2012” - Марія Гой, 20 років (№1);
“Друга віце-міс Тернопіль-2012” - Христина Магеровська, 20 років (№9);
“Міс глядацьких симпатій-2012 – Анастасія Cталенна, 19 років (№20);
“Міс-Інтернет-2012” – Катерина Мнюх, 18 років (№12);
“Міс дружба-2012” – Оксана Тютька, 18 років (№4);
“Міс благодійність-2012” – Ніна Закітнюк, 18 років (№10);
“Міс креатин-2012” – Дарія Мазур, 17 років (№8);
“Міс модель-2012” – Ілона Глушук, 18 років (№15);
“Міс фото-2012” – Лілія Буховець, 16 років (№18);
“Міс талант-2012” – Ярослава Павлишин, 20 років (№2);
“Міс кулінарія-2012” – Яніна Ступак, 17 років (№13).
За інф. організаторів конкурсу

 

 

 

 Світлана МАЛА, 0-96-825-58-69

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (75)
  • Anonymous

    да,це круто от везуха девчонка молодець
  • Anonymous

    молодець тернополянка !!!Вперше!!! наша переможниця міс тернополя 2012 увішла в десятку найкращих дівчат україни!!!Ах БРАВО!!!
  • Anonymous

    Велика подяка організаторам за красиве достойне дійство !супер!Отримала велике задоволення що побувала на ньому,а школярочка мила гарна дівчинка,хай їй щастить!

    Anonymous reply Anonymous

    №1 ти най краща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! перемога належала тобі по всім критеріям і параметрам))))!!!!!!! перемагає не тільки зовнішність але і внутрішня краса

    Anonymous reply Anonymous

    по грошовим критеріям можливо і належала але невийшло. а всеж-таки діло в носі і внутрішня краса є в кожного а не тільки в №1
  • Anonymous

    Хороший конкурс. Раз його проводять у всьому світі, значить сенс в тому є! переглядів більше 6тис, значить сама звістка про проведення конкурсу цікава. Не варто дивитися однобоко. якщо дівчинка виграла в тому конкурсі це не означає, що вона не вчиться і більше нічим не займається! як кажуть одне другому не мішає!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up