Партнер рубрики Події

“Через дірявий дах мене затоплює вже більше п’яти років”. Мешканець будинку на Вишнівецького вимагає вирішення проблеми

“Через дірявий дах мене затоплює вже більше п’яти років”. Мешканець будинку на Вишнівецького вимагає вирішення проблеми
  • У будинку на вулиці Вишнівецького, 2 мешканцю затоплює квартиру. 
  • У ЖЕКу кажуть, що дах в будинку не дірявий.

 

З цією проблемою в редакцію “20 хвилин” звернувся читач Віталій. Чоловік розповідає, що прохання, звернення та вимоги до їхнього ЖЕКу та міськраду не дають результату. Проблема у будинку існує вже приблизно сім років, мешканець останнього поверху, пан Віталій, постійно оббиває пороги ЖЕКу, та їхні працівники ще досі нічого не вирішують.

    - Мене знову й знову затоплює, хоча я неодноразово звертався, і в ЖЕК, і в міську раду, - розповідає чоловік. - Час від часу працівнику ЖЕКу ремонтують дах, але це мало чим допомагає

У міськраді чоловікові кажуть, що це питання має вирішувати ЖЕК.

Відео дня

   - Декілька днів тому мене знову почало затоплювати, - каже пан Віталій. - Я звернувся у міську раду, де мені дали номер головного інженера. Інженер сказав, що прийти ремонтувати дах немає кому і порадив мені спробувати вирішити проблему самостійно.

Погодні умови не дозволяють провести ремонт, - кажуть у ЖЕКу

ПМП “СОВР” обслуговує цей будинок.

  - Нагальної потреби ремонтувати покрівлю у цьому будинку немає, - пояснює майстер дільниці ЖЕКу пані Наталя. - Дах там не дірявий, бо ми систематично ремонтуємо його.  

У ЖЕКу кажуть, що чоловік до них звертається часто, і вони реагують на нього звернення.

   - Взимку погодні умови не дозволяють  зробити повноцінний ремонт, - коментують в ЖЕКу. - Але ми проведемо чергову перевірку та спробуємо вирішити цю проблему.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Wolter Ternopil

    5 років заливає......він робить ремонт в квартирі -а на даху отвір  не може заткнути......5 років..........
  • Anonymous

    на Злуки 55 некращий жек,і за що ми їм платимо
  • Svit Lana

    А чому чоловік ходить сам і добивається ремонту?! Повинен йти цілий під"їзд!

    Svit Lana reply Svit Lana

    Tempus Fugit так так. Але одній людині важко..а дах на весь під'їзд

    Tempus Fugit reply Svit Lana

    тут спрацьовує чисто український менталітет- мене не топить, це проблеми сусіда.)))
  • Volodymyr Vyval

    Створіть в будинку ОСББ,та вирішуйте всі разом як що і коли ремонтувати,це єдине вирішення проблеми яке є на сьогоднішній день.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up