Партнер рубрики Події

Чи всі тернополяни уже з теплом? ( ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

Чи всі тернополяни уже з теплом? ( ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Коли в місті почнуть опалювальний сезон? Чи всі котельні та паливні готові до запуску? Обговорення на цю тему відбудеться під час чату в п'ятницю, 9 жовтня. Початок - о 17.15.
Чи вчасно розпочали у місті опалювальний сезон? Чи всі котельні та паливні функціонують? Обговорення на цю тему відбулося під час чату в понеділок, 12 жовтня.

ЧИ всі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади уже отримали тепло?  Чи є опалення у лікарнях та пологових будинках? Чи теплі теплими батареї в усіх житлових будинках тернополян? Чи вистачить нам газу для  опалювального періоду? Відповіді на ці та інші питання можете почути та побачити, переглянувши ВІДЕОЗАПИС трансляції.

У програмі взяли участь:

- Управління ЖКГ міської ради;
- КП «Тернопільміськтеплокомуненерго»;
- ПАТ «Тернопільоблгаз».

Відео дня

Детальніше ви можете прочитати про це вже у наступному випуску газети "RIA плюс" від 14 жовтня.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Анонім

    Тарнавського 3, підїзд №5. З 3-ьох батарей гріє тільки 1 і то ледь-ледь. Сьогодні звернулася в ЖЕК, за їх словами, майстри пройшлись по всіх підїздах, все розповітрили. Але в моїй квартирі нічого не змінилося!!! Номер квартири я називала - могли б зайти і перевірити.

    Вечір настав, а вдома жахливий "дубак". І так ледь вихідні перемучились. Тільки й надіялась на понеділок.

    Завтра вже буду інакше з ЖЕКом говорити.

    А гаряча лінія 15-80 "безполезна": "напрямок перевантажено".

    Віталій Кушла reply Анонім

    З ообслуговуючими компаніями треба розмовляти на їхньому ж рівні. Якщо там ввічливі і обгрунтовано все пояснюють, і я їм не хамлю. Якщо на тому кінці дроту відверто футболять, то я часто прикидаюсь тупим.

    П.С.

    Прийшов з роботи викликав ліфт. Приїхав на свій поверх. Все працює. Проте на нашому поверсі поламалась кнопка, щоб викликати ліфт, треба йти поверхом нижче, чи поверхом вище. Ніби не страшно, проте якщо везеш сумки, або щось важке то не зручно. Йдеш поверхом нижче викликаєш ліфт, їдеш на свій поверх, заносиш сумки. Якщо замешкався і ліфт закрився, то знову біжиш, щоб хто ліфт не викликав з твоїм багажем )))). Та ж історія з каласками... Коротше ніби дрібниця, але часом дістає... Вирішив я поспілкуватись з ліфтообслуговоючою фірмою:

    Їдучи додому ліфтом, записав номер. Напроти номера пише (цілодобово). Супер. то що треба. Дзвоню:

    Я: Доброго вечора у нас не працює кнопка виклику лівфта

    О: Адреса, поверх..

    Я: озвучив інформацію

    О: Добре, я постараюсь не забути передати, але краще позвоніть завтра у робочий час з 9-00 до 18-00.

    Я: Дякую, постарайтесь не забути.

    Наступного дня я вранці не позвонив (воно ж мене на роботі не турбує... у мене є чим занятись крім того щоб про ліфт думати....)

    Вечір. Кнопка і далі не працює...

    Включаєм режим "зірочка" Дзвоню знов.

    Я: Доброго вечора у нас не працює кнопка виклику лівфта

    О: Адреса, поверх..

    Я: озвучив інформацію

    О А ви вчора звонили... я памятаю. Позвоніть завтра у робочий час з 9-00 до 18-00. Бо на день заступає мій напарник.

    Я: У вас є ручка

    О: так

    Я: а листочок

    О: Так

    Я: то візміть ручку і листочок і напишіть свому напарнику що за адресою .... у підїзді ... на ... поверсі не працює кнопка виклику

    О: ви розумієте... завтра буде напарник...

    Я: Я розумію, тому кажу вам: візміть ручку і листочок і напишіть свому напарнику

    Останніх 2 реченя ми повторювали один одному разів 10 ))) Оператор таки здався першим.

    Наструпного дня ввечері вийшовши з ліфта я відразу поняв що все зремонтували. На землі була облуплена штукатурка, а кнопка прикручена криво )))) Незнаю, то так спеціально зробили за моє "хамство", чи по іншому неможна... Але я не гордий, підрівняв панельку з кнопкою, а облуплену штукатурку заліпив, а дружина потім все прибрала.
  • Анонім

    Будь-ласка, панове комунальники, дайте відповідь на три простих запитання:

    -Скільки метрів (!), а може хоч сантиметрів будинкових тепломереж було утеплено при підготовці до опалювального сезону? Старі мережі, з яких за десятки років теплоізоляція вже просто пооблітала.

    - Скільки житлових будинків (!) можна обігріти теплом, що втікає в повітря, скажімо, з підземного комунікаційного вузла на Лепкого і скільки таких "бермудських трикутників" по місту?

    -І скільки коштує нам, жителям міста, таке ваше недбальство?

    Я вже не питаю про утеплення будинків, скління сходових кліток, ремонт дверей, дірки в підвалах і інші подібні "дрібниці".
  • Анонім

    згідно рішення міського голови опалювальний сезон розпочався 09,10 в мене батареї стали теплі 11.10 з якого числа мені буде нараховано за опалення?

    Анонім reply Анонім

    Якщо ви не зверталися в ЖЕК чи інші установи, ваш дзвінок не фіксували, і 10005000 разів нікого не діставали питаннями, то, мабуть, з 09.10 і знімуть з вас плату. Нажаль, в нашій державі совдепія ще не вивітрилася ні в головах, ні в підходах до роботи, ні в відношенні до інших громадян.
  • Валентина Клепач(Філь)

    Чому так швидко розпочали опалювальний сезон?В квартирі дихати нема чим,мушу відкривати вікна під ранок.(((

    Анонім reply Валентина Клепач(Філь)

    А в мене в квартирі (2 поверх, кутова) +15.

    То рятуємось електричний обігрівачем (що нам буде відчутно по намотаних кВт) і газовою плиткою.

    Але повітря по якості просто жахливе: смердить газом, пилюкою, вогнем і т.д.

    В пятницю, коли включили опалення по місту, нам не пощастило, не включили. В суботу подзвонила в ЖЕК, то до вечора потепліло.

    Проте в неділю 2 батареї охололи, тільки 1 гріла і то з перервами, відповідно, всеодно в квартирі дуже холодно.

    Сьогодні знову подзвонила в ЖЕК. Пообіцяли прийти.

    Так от, сиджу на роботі і мрію, щоб ввечері зайти в теплу квартиру, а не "псярню". І в ліжко лягти, не накладаючи перед тим туди бутилок з теплою водою (може не кожен це зрозуміє, ну тоді йому пощастило не стикатися з "диким холодом" в домі).

    Хоча платимо за такі послуги вчасно і немало.

    Віталій Кушла reply Анонім

    Якщо одна батарея тепла, а інша ні, то проблема у вашому стояку.

    Я теж дзвонив вжек. Безрезультатно. У них певнозараз аншлаг. Проте вище один добрий чоловік пораджив розвоздуштити батареї. Скористався його порадою. Ввечері добрався на горище з відром і розвоздуштв. Відразу батареї потеплішали. Вранці ніби було тепло.

    В принципі процедура виявилась не складною. Заходете на горище (тех-поверх). Виганяєте голубів і через мінне поле з голубячого посліду з ліхтариком шукаєте розширювальні бачки на (така труба, товщиною як 3л банка і з неї стирчить тонка труба з краном). Підставляєте відро під той кран і починаєте поступово відкручувати поки не почне шипіти. То виходить поваітря. Головне повітря спускати помало, бо можна не встигнути закрити кран і тоді затопите сусідів з 9 пов.

    П.С.

    А ще краще намовити когось з 9 поверху то зробити (ну типу щоб він важав... бо якщо буде когось топити, то скорішше всього буде його хата ))))  )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up