Партнер рубрики Події

Фоторепортаж зі святкування Дня міста

Фоторепортаж зі святкування Дня міста
Напівпуста "Співучка", лицарський турнір біля "Єлісів", духова музика в Центрі та шашлик з пивом у парку Нацвідродження. Як тернополяни цьогоріч святкували День міста - у нашому фоторепортажі.

День народження Тернополя пройшов без ажіотажу серед городян. Більшість самих мешканців міста вбачають у цьому ситуацію на Сході країни. Мовляв, верх цинізму розважатися, коли ворог на порозі.

Previous Next

Попри це, у Тернополі все ж провели ряд офіційних та розважальних заходів з нагоди свята. Наприклад, історичні реконструктори влаштували поруч "Єлісів" лицарські поєдинки.

Відео дня

Previous Next

На Алеї зірок - неподалік пам'ятника Франку - урочисто відкрили "зірки" ще двох місцевих знаменитостей. Театралку музиканти з духових оркестрів перетворили на філармонію під відкритим небом тощо. 

Previous Next


Фінал святкування Дня міста традиційно організували на Співочому полі. Утім, цьогоріч через АТО місцева влада заявила, що відмовляється влаштовувати з нагоди свята гучні гуляння. На сцені обмежилися офіційностями та скромним концертом. Спостерігала за ним напівпуста "Співучка". Решта городян розважалися за шашликом у торгових наметах в парку та прогулювались між прилавками з медом, сувенірами, вишиванками та іншим "празниковим" крамом. 

Previous Next

Previous Next

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • просто так

    Розумні мери відмовились від усіх святкувань, а наш???!!!! Не буду голосувати за сьогоднішнього мера !
  • Олена

    Свято вдалося на славу! трохи погода підпсувала, але атмосфера була сімейною. Треба подякувати владі, що вміє організовувати такі заходи.
  • Кістерна Вікторія

    Неймовірний фоторепортаж....м-да
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up