Партнер рубрики Події

Футбольна команда зірок шоу-бізнесу зіграла матч в пам'ять про загиблих працівників МВС

Футбольна команда зірок шоу-бізнесу зіграла матч в пам'ять про загиблих працівників МВС
  • Команда "Вставай сонце" зібрала відомих тернопільських ведучих, музикантів та акторів на футбольному полі.
  • Третій товариський матч збірна шоу-бізнесу зіграла з батальйоном "Тернопіль" в рамках турніру імені Ігоря Пелиха 2 липня.
  • Гру присвятили усім працівникам МВС, які загинули під час виконання службових обов'язків.

Організатор заходу співак Андрій Підлужний розповідає, що за допомогою футболу він прагне об'єднати тернополян та звернути увагу на важливі теми, адже кожна гра присвячена важливій суспільній проблемі. 

- В рамках турніру буде чотири кубки: зимовий "Опілля", весняний, літній і осінній, - каже Андрій Підлужний. - Кожен з кубків присвячений комусь із відомих тернополян. Зараз кубок присвячений пам'яті Ігоря Пелиха. В цьому році йому мають встановити зірку на "Алеї зірок" в Тернополі і про Ігоря Пелиха нарешті будуть згадувати не лише через призму телевізора, а й справді згадають під час гарної справи. Приїде його родина, зберуться друзі.

Відео дня

Перша гра турніру відбулась із командою "Ветерани Патріотам", друга  - з командою Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою і фізичною підготовкою. Матч відбувся 25 червня і був присвячений Міжнародному Дню моряка з вимогою звільнити наших моряків з російського полону.

2 липня в рамках турніру відбувся футбольний матч із командою легендарного батальйону "Тернопіль".

- Сьогодні ми грали із командою батальйону "Тернопіль", - каже Андрій Підлужний. - Це хлопці, які побували на передовій, сьогодні матч присвячений пам`яті працівників МВС, які загинули виконуючи свій професійний обов`язок. Ми розпочнемо його із хвилини мовчання. 

Командир роти "Тернопіль", майор поліції Віталій Цап, розповідає, що для його команди футбольне змагання - це справжнє свято.

- Свят в цьому житті доволі таки не вистачає, напевно всім нам, - говорить Віталій Цап. - Ми з радістю прийняли запрошення на гру, адже наші хлопці дуже люблять спорт, хоча часу на нього не завжди вистачає. Дуже приємно, що є люди, які займають активну громадянську позицію, які хочуть хоча б згадати про загиблих працівників системи МВС. Сьогодні нас доволі часто згадують у негативному світлі, забуваючи, що ми виконуємо суспільно-важливі обов`язки. Наш підрозділ створений також і для виконання завдань в зоні ООС, де навіть зараз знаходяться наші співробітники.

Андрій Підлужний каже, що такі ігри мають стати традицією для Тернополя, а згодом, ймовірно, буде створено і волейбольну збірну шоу-бізнесу.

Футбольний матч між збірною шоу-бізнесу "Вставай Сонце" та командою батальйону "Тернопіль" зіграли з рахунком 10:7. Після основного часу футболісти розіграли серію пенальті у якій перемогла команда батальйону "Тернопіль" із рахунком 5:4.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up