Партнер рубрики Події

Голосуйте за учасниць "Міс Тернопіль 2018": оберіть свою "Міс Інтернет"

Голосуйте за учасниць "Міс Тернопіль 2018": оберіть свою "Міс Інтернет"
  • 13 тернополянок віком від 17 до 24 років доводитимуть, що кожна з них гідні звання "Міс Тернопіль 2018" 16 березня о 19.00 в Драмтеатрі ім. Шевченка. 
  • Одна з учасниць отримає звання "Міс Інтернет". А хто це буде, вирішуєте саме ви. 

- Попереднього року було дев'ятнадцять учасниць. А цього року дівчат, які пройшли всі кастинги - лише тринадцять,- каже регіональний представник Національного комітету "Міс Україна" Володимир Заверуха. - Ми старались цього року знайти нові обличчя.

Учасниці конкрусу "Міс Тернопіль 2018" не професійні моделі, вони не вчились у модельних школах, не брали участь у конкурсах краси. Як каже пан Заверуха, цього року у підготовку дівчат вклали дуже багато зусиль.  

- Підготовка до конкурсу уже на фінішній прямій, - додає Володимир Заверуха. - Дівчата займаються дефіле, своїми соціальними проектами, які вони окремо представлятимуть журі. Під час конкурсу буде п'ять виходів та конкурс запитань. 

Відео дня

Традиційно, нагороджуватимуть і красуню, яка стане "Міс Інтернет". А от хто отримає це звання вирішують саме тернополяни. Для цього потрібно взяти участь в голосуванні на сайті "20 хвилин", яке можна знайти у рубриці "Фотоконкурс". 

- Корпорація "RIA Медіа" підтримує конкурс Міс Тернопіль, адже це одне із найпопулярніших дійств міста, - каже керівник відділу промо Тернопільської філії "RIA Медіа" Юлія Дутка. - В рамках конкурсу ми проводимо голосування, переможниця якого отримує звання "Міс Інтернет" та сертифікат на суму 500 гривень від салону краси "Іріс", який урочисто вручать під час нагородження найкрасивіших тернополянок. 

Голосування завершиться в  в п'ятницю, 16 березня, о 17:00. Хто ж переможе в інтернет-голосуванні учасниці дізнаються уже під час самого нагородження 16 березня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up