Партнер рубрики Події

На притулок для тварин потрібно ще 900 000 грн. У "Подолянах" влаштували гаражний розпродаж

На притулок для тварин потрібно ще 900 000 грн. У "Подолянах" влаштували гаражний розпродаж
  • Щоб зібрати кошти на потреби безпритульних тварин та створення притулку у Тернополі продають різні речі. 
  • Традиційний щомісячний благодійний гаражний розпродаж влаштували у ТРЦ "Подолянах" в суботу, 13 жовтня.

Благодійний гаражний розпродаж волонтери проводять щомісяця уже протягом півтора року у холі ТРЦ "Подоляни".  На ньому можна придбати потрібні, корисні та, як кажуть організатори, іноді дуже цікаві речі за низькими цінами. Всі речі приносять люди, яким небайдуже доля безпритульних тварин. Збір речей постійно актуальний, їх можна приносити на Лесі Українки, 4 (ресторан "Рандеву") або телефонувати за номером 068-445-24-46.

- Це побутові речі, типу посуду, книги, іграшки, сувеніри, картини, біжутерія, є вироби ручної роботи, - каже засновниця благодійної організації “Вірні Друзі” Алла Ляпандра. - Є сувенірна продукція нашої організації: магніти, листівки та наклейки із зображенням наших реальних підопічних. Кошти, які ми збираємо на цих розпродажах, розподіляємо на дві частини. Одна частина йде на рахунок створення притулку для тварин, частина на поточні потреби - корм, лікування, стерилізація. 

Відео дня

Зараз на рахунку для притулку 101 931 грн. На купівлю приміщення потрібен 1 000 000. Як каже пані Алла, якщо приміщення ніхто не викупить на момент, коли буде мільйон, то це буде добре. А, якщо його заберуть, тоді волонтери шукатимуть інше. А потім ще потрібні кошти на облаштування притулку.

Наступна благодійна акція зі збору коштів на створення притулку та потреби безпритульних тварин пройде 21 жовтня у холі ТРЦ "Подоляни". На акції "Барви добра" малюватимуть картини. Благодійний внесок для участі - 200 грн. Частину коштів віддають за матеріали, решту на потреби тварин. Додаткова інформація та реєстрація за номер 068-445-24-46.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діонісій

    ви вже хто зна скільки збираєте на той притулок, ті гроші, що ви маєте вже знецінились, будете все життя так збирати, підіть до шрека, хай грощі виділить , на пам'ятник Йоді є мільйон, краще хай віддасть на притулок, будете мати відразу 1000000 і будувати той притулок.
  • Marcus Aurelius

    Це все дуже добре. А чого не збирають на притулок бездомним людям?
  • кобра

    На які реквізити можна пересилати кошти, чому їх не публікують
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up