Партнер рубрики Події

На Шептицького заборонили торгувати з причепів та наметів

На Шептицького заборонили торгувати з причепів та наметів
  • Із проханням про заборону торгівлі на вулиці Шептицького до депутатів Тернопільської міської ради звернувся депутат облради Петро Васько. 
  • За словами депутата, через розташовані причепи та торгівельні намети на вулиці Шептицького немає місця для парковки та проїзду. 

Як розповів депутат облради, до нього звернулись жителі області, яких оштрафували за неправильну парковку на вулиці Шептицького представники муніципальної інспекції. Із штрафами люди незгідні, адже на місцях, де вони можуть паркуватись, стояли вантажівки та палатки, із яких торгували. 

У відповідь на звернення на сайті Тернопільської міської ради з'явився проект рішення "Про заборону торгівлі з автомобілів, автопричепів та наметів на проїжджій частині по вул. Митрополита Шептицького". 

Відео дня

- З метою ліквідації осередків несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території міста, якісного покращення благоустрою та враховуючи численні нарікання мешканців міста, суб’єктів господарювання, громадських організацій

За тим, щоб рішення дотримувалися, буде стежити муніципальна інспекція. Незаконна торгівля на вулицях промисловими товарами  карається штрафом від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів, тобто від 102 до 255 гривень штрафу (ч.2 ст.160 КоАН України). Тут важливий факт, що конфіскація товару (предметів торгівлі) обов'язкова. Працівник міліції, що складає адміністративний протокол, вилучає всі предмети торгівлі та передає їх до суду. Рішення про розмір штрафу приймає відповідно суддя. Розмір штрафу, як правило, залежить від повторності затримань. Тобто, якщо адміністративне затримання перше, то і штраф мінімальний, якщо друге, то штраф більше і так до максимального - 255 гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up