Партнер рубрики Події

Павло Табаков співав із тернополянами у "караоке" та роздавав автографи

Павло Табаков співав із тернополянами у "караоке" та роздавав автографи

Сьогодні, 27 жовтня, виконавець Павло Табаков завітав у Тернопіль. У рамках програми «Любов жива» соліст потішив шанувальників багатьма новими композиціями.

Переможець «Голосу країни-2» співав не лише українською, російською та англійською мовами, а й французькою. У дуеті з Павлом Табаковим виступала і відома українська виконавиця Софія Сливка. Вони подарували слухачам ніжну композицію «Переплетені долі», а також музичні тексти відомої у всьому світі американської виконавиці українського походження Квітки Цісик.

Посеред концерту Павло Табаков виконав кілька народних пісень на біс із глядачами. Останні були просто в захваті.

- Я не сподівалась, що він вийде в зал, це було приголомшливо, - ділиться враженнями тернополянка Надія Боднар.

Відео дня

Після концерту гість роздавав автографи та фотографувався з шанувальниками. Дехто двічі, а то й тричі ставав до фотографії. Представниці прекрасної статі дякували Павлу Табакову за концерт та раділи можливості зробити знімок зі своїм кумиром.

Сам Павло Табаков у спілкуванні із журналістом «20 хвилин» розповів, що це його перший візит у Тернопіль в рамках такої великої концертної програми.

- Я в захваті і від міста, і від людей, - каже він. – Я народився і виріс у Львові, мені подобається гарна архітектура, у Тернополі вона також є. А ще тут дуже чарівні дівчата.

Про те, що надихає співака на творчість, він говорить скромно. Каже, що для кожної пісні – свій час.

У виконавця є двоє дітей – донечці – вже 6 рочків, а сину – 5. Вони вболівають за татка і є палкими його шанувальниками.

- Доня допомагала зі створенням власної мультиплікаційної історії «Як Екзюпері». Син активно вчить іноземні мови, незважаючи на свій зовсім маленький вік. Вони  мене і надихають, - зізнається виконавець.

У рамках туру в Павла Табакова попереду – ще чотири міста. Але він вже з  нетерпінням чекає нової зустрічі із тернополянами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up