Партнер рубрики Події

Переможниця розіграшу від "20.ua" поїде в Будапешт

Переможниця розіграшу від "20.ua" поїде в Будапешт
  • У розіграші подорожі в Будапешт, який проходив майже три тижні в facebook у групі "Топ 20 Тернопіль. Довідка та відгуки" взяло участь майже 400 людей.
  • Переможницею стала 33-річна Наталія Оліяр. Жінка часто бере участь в різних розіграшах, але виграла вперше. В Будапешт переможниця поїде зі своєю половинкою. 

 

- Я підписана на групу, відслідковую деякі оголошення, побачила про розіграш інформацію і вирішила взяти участь, - каже Наталія Оліяр. - Дуже задоволена призом. Я якраз збираюсь зробити новий закордонний паспорт і планувала кудись поїхати за кордон. А тут така можливість. В Будапешті я не була ще. 

Розіграш подорожі тривав майже три тижні. Партнером розіграшу була туристична агенція "Моя мандрівка". Для того, щоб взяти участь потрібно було виконати кілька простих умов: вподобати сторінку "Топ 20 Тернопіль. Довідка та відгуки", зробити репост розіграшу та відзначити людину, з якою ви б хотіли поїхати в подорож. 

- Переможця обирали 7 березня через програму з генератором випадкових чисел, - каже керівник відділу "top20.ua" Неля Залецька. -  І нею стала Наталія Оліяр. Це був такий подарунок до 8 березня. Загалом у розіграші взяло участь майже 400 людей. За умовами розіграшу, ми не вказували конкретну дату подорожі, щоб переможці уже самі узгодили це з туристичною агенцією. Переможниця зможе поїхати або в березні-квітні, або в жовтні-листопаді. 

До слова, це не перший та не останній розіграш у групі "Топ 20 Тернопіль. Довідка та відгуки". 

- Незабаром ми розігруватимемо два квитки на концерт Олега Винника, - додає Неля Залецька. - Тому підписуйтесь, слідкуйте за дописами та беріть участь в розіграшах. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up