Партнер рубрики Події

Після наради з мерами міст МОЗ ініціює зміни до постанови уряду про встановлення карантину

Після наради з мерами міст МОЗ ініціює зміни до постанови уряду про встановлення карантину

Зміни стосуватимуться роботи освітніх закладів, дитячих садків та транспорту.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов 14 вересня провів селекторну нараду з мерами українських міст, під час якої було досягнуто домовленостей між МОЗ та місцевою владою щодо протиепідемічних заходів, які мають бути вжиті під час епідемії COVID-19.

“Ми знайшли спільне бачення та спільну філософію щодо того, як нам забезпечити виконання усіх норм та зробити їх максимально прийнятними для жителів міст. Обговорили багато проблемних моментів: масові заходи, роботу транспорту та ринків, інші обмеження, яких треба дотримуватися, щоб протистояти поширенню епідемії. Та дослухалися один до одного”, - зазначив міністр під час наради.

За результатами зустрічі міністерство ініціює відповідні зміни до постанови уряду щодо карантинних заходів, які стосуватимуться роботи освітніх закладів, дитячих садків та транспорту, повідомляє пресслужба відомства.

Відео дня

Мери міст, своєю чергою, взяли на себе забезпечення контролю за дотриманням встановлених вимог та правил адаптивного карантину.

Нагадаємо, з 14 вересня в "червоній" зоні -  міста Тернопіль, Бережани та Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони Тернопільської області.

В "помаранчевій" - місто Кременець, Борщівський, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Підволочиський, Підгаєцький та Шумський райони Тернопільської області.

Як виконують карантинні обмеження в містах і районах "червоної зони" "читайте в матеріалах 

З понеділка будемо жити, як і жили: реакція Тернополя на «червону зону»

Не лишилось жодної зеленої зони! Чи посилять карантин у районах на Тернопільщині?

"Червона зона": як будуть навчатися діти в Тернополі, Бережанах і Чорткові? (ОНОВЛЕНЕ)
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up