Партнер рубрики Події

Що трапилось "Одного разу в морзі"?: у Драмтеатрі прем'єра

  • У Тернополі очікують на прем'єру "чорної" комедії режисера Дмитра Чоповського "Одного разу в морзі".
  • Виставу з інтригуючою назвою глядачі вперше побачать 6 лютого у Тернопільському Драмтеатрі імені Т. Г. Шевченка.

За сюжетом п'єси дві жінки: санітарка і "помилковий" труп опинились замкненими в морзі. Їм телефонують невідомі, а вони замість того, щоб вибиратись, трактують ситуацію на свій лад. То думають, що це війна, то потойбіччя, то політичний переворот, то напад бандитів. Разом з тим, дівчата легко і з гумором пристосовуються до будь-якого абсурду. 

Режисер-постановник та автор музичного оформлення Дмитро Чоповський розповідає, що вистава не дає відповіді, а ставить чимало питань. На які кожен з глядачів відповідь має дати сам собі. 
Прем'єру можна буде переглянути 6, 7, 10, 11 та 27 лютого. Ця вистава деб'ютна для пана Чоповського у ролі режисера. До того чоловік сам тривалий час був актором театру.

Те, що дійових осіб у п'єсі лише двоє, дозволяє добре розглянути внутрішній світ героїнь. Віру зіграє заслужена артистка України Оксана Малінович, Віку актриса Оксана Левків. 

Відео дня

Виставу створили за мотивами сучасної української п'єси "Той, що відчиняє двері" драматургині Неди Нежданної. Попри своє дивне місце події, п'єса має популярність серед глядачів. За її мотивами створили понад 30 постановок у світі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up