Партнер рубрики Події

Тернопільські матусі показали, як носити малечу у слінгах

Тернопільські матусі показали, як носити малечу у слінгах
Як тримати дитину завжди біля себе і при цьому мати вільними руки, показували 19 вересня тернопільські матусі на імпровізованому святі у парку Т. Шевченка. Зустріч проводили в рамках Міжнародного тижня слінгоносіння.

- Ми проводимо зустріч для всіх матусь, які знаються на слінгоносінні та вагітних жінок, чи мам яким цікаво дізнатись про слінг більше, - каже координатор зустрічі Олена Правдина. - Особисто я маю вже невеликий досвід. Моїй донечці - три роки. Ми досі легко користуємось слінгом і це дуже зручно.

Previous Next

За словами пані Олени, носити дитину у слінгу можна від народження і доти, поки цього хоче дитина та мама. Головне - навчитись правильно використовувати слінг, щоб не зашкодити малечі.

Відео дня

- Слінгоносіння має багато переваг, - продовжує жінка. - Це зручно і діткам, і мамам. У вас - вільні руки і дитина завжди біля вас. Також це позитивно впливає на розвиток дитини. Слінгоносіння є хорошою профілактикою  такого розпосюдженого дитячого захворювання як дисплазія тазостегнового суглоба. 

Під час зустрічі її учасники отримали багато корисних навичок, як правильно різними способами замотувати слінг, щоб дитині було комфортно. А ще мами ділились власним досвідом з слінгоносіння. 

- Моїй донечці, Даринці, скоро п'ять місяців і весь цей час ми у слінгу, - говорить тернополянка Ніна Донець. - Це зручно, дитина завжди біля мами. Вона відчуває, що вона в безпеці. Насправді, навчитись цьому нескладно. Просто потрібно, щоб вам раз показали, як замотувати слінг.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up