Партнер рубрики Події

Тернопільський поліцейський уникає переатестації, - активісти (ОНОВЛЕНО)

Тернопільський поліцейський уникає переатестації, - активісти (ОНОВЛЕНО)
  • Активісти вважають, що поліцейський у Тернополі "косить" від проходження атестації.
  • Як стало нам відомо, 30 вересня Василь Мокрицький написав рапорт на звільнення. І до 17 жовтня цей рапорт має розглянути комісія МВС. 

"В черговий раз, перед проходженням атестації відомий місцевий «ресторатор» в погонах – Мокрицький В.Є. знайшов шлях її уникнення".

Про це повідомляє ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок у себе на сторінці у "Фейсбуці".

"Сьогодні він, як і його колега – начальник УЗЕ зі Львова, подали комісіям медичну довідку, видану Територіальним медичним об’єднанням Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області (даний медичний заклад підпорядковується, безпосередньо, начальнику Головного управління Національної поліції) про те, що вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Відео дня

Така довідка (яка не містить жодних конкретних даних про стан пацієнта, термін лікування хворого та його діагноз), вважається законною причиною для неявки в назначений час для проходження атестації, тому, враховуючи вище викладене, можна сміливо допустити, що даний медичний заклад допомагає перевертням в погонах залишитись на звичних (для них вкрай прибуткових) робочих місцях.

4 жовтня Центральна атестаційна комісія звернулась у відділ кадрового забезпечення ГУ НП в Тернопільській області з вимогою надати оригінал медичної довідки Мокрицького щодо його перебування на амбулаторному лікуванні в даній клініці, так як попередньо представлений папірець не може звільнити Мокрицького від проходження атестації, особливо врахувавши його низькі бали при тестуванні.

Для довідки: лікуючий лікар Мокрицького – Г. Кицай, начальник лікарні – В. Апостолюк".

Як стало нам відомо з власних джерел, наближених до правоохоронних органів, 30 вересня Василь Мокрицький написав рапорт на звільнення. І до 17 жовтня цей рапорт має розглянути комісія МВС. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Tanya Tan

    Через півроку поновиться
  • Аноniм

    Морда в нього чесна і пролюстрована
  • Анонім

    Мокрицький завіз у Київ 50 000 доларів і йому порадили не їхати на атестацію, а захворіти. А потім в індивідуальному порядку приїхати і все буде в порядку. Він так і зробив», – шепочуться в кулуарах Нацполіції і додають: Мокрицький не приховує, що прагне зайняти найвище крісло у своїй структурі.



    – «Мокрий» (таку кличку дали підполковнику товариші по службі, – авт.) давно розказує, що Богомол у нього ручний, бо він йому серйозну «долю» заносить від кришування валютчиків. Навіть Струк (начальник тернопільської патрульної поліції, – авт.) і його підлеглі не чіпають мінял на автовокзалі, бо вони під захистом у “Мокрого”, – розповіли «Репортеру». – А ще він порішав своє майбутнє призначення через Апостола (Михайло Апостол – народний депутат України, радник міністра МВС Арсена Авакова, – авт.) і пообіцяв йому вирішення будь-яких питань.



    За Василем Мокрицьким шлейф гучних скандалів тягнеться ще від часів Революції Гідності. Ще у 2014 році тоді ще першого заступника начальника Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в області проста жителька Кутківців Віра Горохівська звинуватила у відвертому розкраданні елітних земель у припарковій зоні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up