Як тернополяни у соцмережах вітають свою маму

Як тернополяни у соцмережах вітають свою маму

Тернополяни заполонили стрічку в ФБ фотографіями мам і з мамами. І написали зворушливі слова вітання.

— Як добре, що я ще донька і можу у цей день, сказати: "Я люблю тебе мамо...." Це зовсім інші почуття, коли я говорила ці слова у дитинстві і зараз, коли я сама вже давно мама, — пише тернополянка Наталія Орищак.

Ганусю, бабусю, бусічка, Мам - так по - різному до тебе звертаюся я, діти внуки.це..так мило і так трепетно... Я, люблю тебе, ми любими тебе...

Дякую, мамо, за твій яблучний пиріг...це смак мого дитинства і вже моїх дітей....твоїх внуків... А вареники з мачанкою....ніколи, ніде нічого смачнішого не їла....

Відео дня

Дякую за те, що завжди була поруч...Пам'ятаю, як у 6 років перед школою мене поклали до лікарні. І ти купила мені ляльку, бо ми перший раз розлучалися так надовго.... Ти завжди була поруч, завжди була на моєму боці.... Дякую, мамо, за те, що своїм прикладом вчила любити і пробачати.... Дякую, мамо, за любов до моїх дітей.... І, дякую, за найцінніше - за життя...

Люблю, тебе мамо ... #ДякуюМамо

— Рідненька, найкраща, найдорожча, найтурботливіша мамуся!!! Вітаємо з Днем Матері!!! Любимо безмежно, — пише тернополянка Анна Давидовська.

— Аби зрозуміти всі тривоги мами потрібно самою стати мамою. Велике щастя мати маму і бути мамою. З днем матері. Люблю тебе, мамо, — написала на своїй сторінці у соцмережі тернополянка Мар'яна Гордій.

— Вітаю свою мамусю з днем матері! Допоки у нас є мами, ми почуваємося маленькими донечками! І це неймовірне почуття. Дякую за її любов, підтримку, терпіння та допомогу . Люблю безмежно!!! — написала тернополянка Тетяна Гнатюк-Фірташ.

— З Днем матері, найдорожча моя Олена Ососкова! Люблю тебе безмежно! Дякую за ВСЕ! — написала на своїй сторінці у соцмережі тернополянка Ганна Осадко.

— МАМА – це найдорожча людина! МАМА – це радість за дочку і сина! МАМА – це щастя океан і добра! Найдорожчою людиною в нашому житті завжди була, є і буде мама. Вона – як весна, що пробуджує все живе своїм теплом, дає початок новому життю. Дякую мамочко за життя, за перші кроки зроблені, тримаючись за Ваші надійні руки за те, що завжди поруч...! — написала тернополянка Галина Полюга.

— З Днем Матері, найрідніша! Дякую за найцінніше-любов❤️ Нехай усмішка та щастя будуть твоїми супутниками у житті! — написала тернополянка Аліна Жайворонко.

— Можна багато писати про МАМУ 😊 Але добре, що є можливість сказати "Мамо, мамусю!"... ❤️— написала тернополянка Лілія Проць.

А як ви вітаєте свою матусю? Пишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • vittallek

    Ми беремо тільки якісні подарунки, саме так чи ні? Вибір презенту для улюбленої мами може бути таким, як текстиль або корисна відпустка біля моря, коли саме той сезон року. Текстильні предмети - це наприклад подушки або пді замовлення пошив теккстильної білизни https://optzakupka.com.ua/services/poshiv-na-zakaz/ Відпустка може бути найкраща в Турції, Греції чи Іспанії..

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up