Партнер рубрики Події

У Тернополі щороку проводитимуть масштабну Forced Marketing Conference

У Тернополі щороку проводитимуть масштабну Forced Marketing Conference

220 глядачів, 15 спікерів, два потоки та 8 годин лекцій – 15 червня в Тернополі відбулась перша масштабна Forced Marketing Conference. Організатори обіцяють проводити її щороку.

Лекції відбувались у двох залах одночасно – подія була поділена на два потоки, залежно від рівня знань учасників. На загальному говорили про більш базові речі, на спеціалізованому – про нюанси в роботі рекламників, копірайтерів та маркетологів. Крім того у холі відбулася коротка зустріч з інста-блогерками.

Це була перша подія такого масштабу у Тернополі, наголошують організатори. основною її метою було зібрати максимальну кількість професіоналів своєї справи в одному місці, аби видати максимум корисних знань.

"Завжди можна втекти звідси і реалізувати себе в Києві чи Львові. А можна постаратись і зробити щось кльове в Тернополі", – наголошує співорганізатор конференції, керівник Тернопільської філії компанії Eleks Сергій Кутузов.

Відео дня

Його думку продовжує один зі спікерів бізнес-потоку,  співзасновник компанії lvl80 Віктор Локотков.

Такі заходи дозволяють збалансувати нашу країну – підняти рівень спеціалістів із регіонів, і для цього не потрібно їхати навчатись у великі міста, зауважує він.  

"На ринку є все більше маркетологів, які намагаються щось зробити, але дуже часто йдуть невірним шляхом: роблять недостатньо ефективно . Однак не всі маркетологи можуть собі дозволити їздити на масштабні тематичні заходи у великі міста, як от Київ, Дніпро, Одесу чи Львів. Тому класно, що така подія з'явилась у вашому місті. Вона локальна, однак на неї приїхали люди зі всієї України".

Зараз вже всім пора зрозуміти, що маркетинг – це надзвичайно важлива рушійна сила для бізнесу, крім неї ви нічим так не розвинете свою справу, наголошує ще один спікер, співзасновник маркетингової агенції Aimbulance Роман Гавриш. 

"Тому так важливо, що в Тернополі нарешті почали організовувати події на важливі бізнес-теми.  Я не дуже знайомий із місцевим бізнесом, однак можу припустити, що брак знань може бути однією із проблем багатьох міст, і вашого зокрема. Тому бажаю всім цікавитись наукою маркетингу, адже дуже багато речей, які ми всі знали раніше, вже не дуже коректні", – пояснив Гавриш.

У Тернополі такі заходи справді потрібні, наголошує співзасновниця професійної школи Marketing HUB та співорганізаторка Ternopil Forced Marketing Conference Діана Малолєткіна.

“Я безмежно щаслива констатувати той факт, що Forced Marketing Conference Ternopil 2019 таки відбулася. Найприємніше, що нашу ідею підтримало 223 учасники першої маркетингової конференції Файного міста. А це переконало нас, що ми все робимо правильно. Далі буде більше!”, – запевняє Діана Малолєткіна.

Захід відвідали спеціалісти різного рівня та різних галузей, уточнюють організатори.

“Це і маркетологи ІТ-компаній Тернополя, і топ-менеджери малого та середнього бізнесу, та й загалом ті, кому цікава тема маркетингу і які хотіли б отримати нові знання та розібрати практичні кейси. Тому було і чимало студентів, які хочуть розвиватись і яким потрібні такі заходи для розуміння того, що професія маркетолога в наш час одна з найбільш потрібних”, – коментує співорганізаторка події Катерина Міхайліді, яка також керує Тернопільським ІТ Кластером.

Також Катерина Міхайліді пообіцяла, що впродовж всього року організатори конференції будуть проводити невеликі воркшопи, аби гуртувати маркетингову спільноту міста. Сама ж конференція стане щорічною.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up