Партнер рубрики Події

Ведуча "Телевітамінок" прагне отримати максимум від життя і навчитись корисному

Ведуча "Телевітамінок" прагне отримати максимум від життя і навчитись корисному
  •  10-річна Софія Кручок уже два роки працює ведучою програми «Телевітамінки» на каналі ІНТБ.

  • Про те, як вона туди потрапила і яке місце відіграє в житті її журналістська робота, дівчинка поділилась з журналісткою «20 хвилин»

Софія ходила з класом на різні екскурсії, які організовувала їхній класний керівник. Так вона познайомилась з гуртком "Руда миша", а згодом і з "Телевітамінками".

- Мені сподобалось, і я почала займатися мультиплікацією. Я зустрілась там з Оленою Анатолівною Мудрою, яка керує програмою «Телевітамінки»,  і вона мене запросила стати ведучою. Так я потрапила на цю програму. Мені дуже подобається бути ведучою, тому що це завжди несподівані ситуації, нові зустрічі, нестандартні підходи та креативність.

Софія розповідає, що основу передачі їм дають керівники, але і вони можуть себе творчо проявляти і давати свої ідеї.

Відео дня

- Це як художник малює контури картини, а ми, ведучі, її доповнюємо, "розмальовуємо", - розповідає юна ведуча. - Можна проявити себе. Це моє хобі. Не знаю, чи хочу я бути ведучою в майбутньому, але ця професія мені дуже імпонує.

У дівчинки було вже багато програм, але найбільше їй запам’ятався сюжет про наукові пікніки.

- Там проводили різні експерименти, дослідження, хімічні досліди, які можна застосувати в житті. Була можливість ознайомитися з різними гуртками, які є у Тернополі і при бажанні їх відвідувати. Були лекції спеціалістів та науковців. Це було вражаюче, захоплююче та цікаво.

Софійку вже впізнають на вулицях, а друзі та однокласники поважають її роботу. Окрім того, що дівчинка навчається і веде телепрограму, вона відвідує ще різноманітні гуртки.

- Я займаюся в шкільному танцювальному ансамблі "Перлина". Ми багато виступаємо на конкурсах. Також я граю на фортепіано, займалася в кіношколі, а минулого року відвідувала лекції в медичному інституті для дітей "УНІКІдз".

"Телевітамінки" відіграє дуже велику роль в житті дівчинки.

- Саме ця програма, а особливо Олена Анатоліївна спонукали мене багато трудитися і розвиватися, щоб бути цікавим співрозмовником і вміти спілкуватися з людьми, - розповідає школярка.

Каже, що намагається почерпнути від життя максимум, не зважаючи на юний вік. Їй все цікаво, і вона прагне постійно розвиватись і чомусь навчатись. А життєве кредо «Не зупинятися на досягнутому» її завжди мотивує.

- Чим би я не займалася, мені все цікаво і щось одне вибрати зараз важко. Мені 10 років і, по можливості, я хочу навчитися всього, що можу на даний час, - каже Софійка. - І школа мистецтв дає цю можливість. Там я ще граю в шкільному театрі і співаю в хорі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up