Партнер рубрики Події

В Центрі біля крафт-пабу розбірки через літній майданчик (оновлено)

В Центрі біля крафт-пабу розбірки через літній майданчик (оновлено)
  • Власник крафт-пабу Le Rock хоче встановити літній майданчик, усі документи в чоловіка є на руках. 
  • Представники будівельної компанії "Креатор-Буд" кажуть, що власники закладу пошкодили будівлю і взагалі не мають потрібних документів.
  • На місці 21 червня все з'ясовували патрульні та муніципали. 

- Ми почали встановлювати літній майданчик, з міськрадою усе погодили, - каже власник Le Rock Олександр Пеньківський. - А  власники приміщення, які над нами, стверджують, що ми не мали права ставити літній майданчик. І своїми силами без погодження вони хочуть нищити наше майно. Хочуть зрізати каркас. 

Противник літнього майданчика крафт-пабу депутат міської ради та заступник директора "Креатор-Буд" Ліна Прокопів каже, що власники закладу знищили будівлю.

Відео дня

- Це новобудова, в Міністерсті культури був погоджений зовнішній вигляд і доклали багато зусиль, щоб цю будівлю побудувати саме такою, - каже пані Прокопів. - А вночі, 21 червня ми побачили таку от конструкцію, без погоджень, без дозволу.

Власник крафт-пабу у відповідь показує усі необхідні документи. Ліна Прокопів каже, що всі ці документи бачила, але паспорт прив'язки в себе включає і зовнішній вигляд.

- Серед цих документів я його не бачу, - каже жінка. - Ця земля, на яку вони почали встановлювати конструкцію, належить міській раді, а договору сервітуту немає.  І я не можу назвати це легкою конструкцією. Вони знищили наше майно, плитку. 

А от власник приміщення, яке орендують під крафт-паб, директор ТОВ "Тернопіль Вечірній" Олег Подюк каже, що нічого проти такого літнього майданчика немає.

- В нас є з власником закладу домовленість, що тут мають встановлювати літній майданчик, - каже пан . - В договорі в нас прописано, що вони мають на це право. А всі інші погодження - з містом. В мене немає жодних притензій. 

Пані Прокопів викликала муніципалів та написала заяву в поліцію, яку викликав власник Le Rock. Представники муніципальної поліції кажуть, що проблема в тому, що каркас літнього майданчика встановили на міській землі - троутарі і пошкодили елементи благоустрію - бруківку. В такому випадку вони складуть адмінпротокол і питання розглядатиме комісія міської ради, яка визначає штраф. А чи демонтовувати чи ні майданчик - вирішує виконком міськради. 

В 14.10 власник Le Rock повідомив, що конструкцію таки почали демонтовувати не маючи на це жодних рішень. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ірина

    А Ліна Прокопів - депутат, яка прибігла захищати "архітектурну" красу вулиці ім. Заставного, одна із тих депутатів, що проголосувала за Генплан забудови парків!
  • Ірина

    А Заставний ніяк не подавиться: всю вулицю скупив і мало....Та правильно: навпроти його ресторан "Ян Амур", над "Лє Роком" синочкові забавку дав "На небі", синочок під "На небі" ще нічний клуб планує відкрити....Ну не підходить їм там "Лє Рок", кісткою в горлі стоїть. Вулиця ж у народі вже так і називається - ім. Заставного! От коли людина вже наїсться! На той світ же те все не забере! А спинитися не може! Ще й колишню "Європу" купив, територія розширюється! Певно на чесно зароблені і законним шляхом все придбане! Божок? Чому йому можна все?
  • Ната Лия

    по тій вуличці і так неможливо пройти!!купа машин і немає тротуару!!Вночі будувати конструкцію,маючи всі дозволи?Не вірю!!!
  • Oleg QQQ

    Яка гарнюня поліцейська)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up