Партнер рубрики Події

Вода у Тернополі буде: "Водоканал" змінив плани щодо промивання мереж

Вода у Тернополі буде: "Водоканал" змінив плани щодо промивання мереж

Із 23 березня і надалі вода в кранах Тернополян буде, запевняють у КП "Тернопільводоканал". Зараз мережі промивати не будуть.

 

- У режимі надзвичайної ситуації, що діє з 21 березня 2020 року, при викликах, які стоять перед усіма нами, нема нічого гіршого, ніж поширення неправдивих чуток, домислів, перекручування інформації, що дезорієнтують людей і нагнітають паніку. Тому вважаємо за потрібне ще раз наголосити:

І 23 БЕРЕЗНЯ, Й НАДАЛІ ВОДА В КРАНАХ ТЕРНОПОЛЯН БУДЕ!

ПРОМИВАННЯ ВОДОМЕРЕЖ КП "ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ" НЕ ПРОВОДИТИМЕ!

Відео дня

Зберігаймо спокій та оптимізм, бо від цього теж залежить самопочуття кожного, йдеться у повідомленні на сайті "Водоканалу".

У міській раді теж зазначають, що зв’язку з режимом надзвичайної ситуації у Тернополі, що діє з 21 березня 2020 року, КП «Тернопільводоканал» не проводитиме планового очищення, промивання та дезінфекції резервуварів чистої води на водопровідних насосних станціях. 

Із 23 березня вода в кранах тернополян буде подаватися, як зазвичай.

Усі планові роботи КП «Тернопільводоканал» проведе після завершення карантинних заходів, про що буде повідомлено на сайті підприємства додатково.

Нагадаємо, 12 березня пресслужба "Водоканалу" повідомляла, що очищення резервуарів мало розпочатися 23 березня. Планове очищення, промивання та дезінфекцію резервуарів чистої води на водопровідних насосних станціях планували проводити з 23 березня по 3 квітня.

Тому попереджали про можливе незначне погіршення якості води за органолептичними показниками (запах, колір, смак) і радили кип'ятити воду перед вживанням у вказаний період.

До слова, в час карантину підприємство нагадує, що сплачувати за використану воду потрібно.

- Останнім часом поширюється інформація про ухвалені нормативні документи, що начебто надають дозвіл споживачам на період дії карантину не оплачувати отримані послуги централізованого водопостачання та водовідведення, - йдеться у повідомленні на сайті підприємства. - Насправді така інформація не є достовірною. Йдеться лише про тимчасове припинення відключень та застосування штрафних санкцій у разі несплати за послуги, надані КП “Тернопільводоканал”. 

Отож, звертаємо увагу на необхідність щомісячних розрахунків за спожиті послуги. Саме регулярність оплат дозволить нашому підприємству й надалі забезпечувати безперебійне і цілодобове централізоване водопостачання та водовідведення.Тому від своєчасності та повноти розрахунків кожного з абонентів залежить водозабезпечення усіх споживачів!

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ігор Безкоровайний

    Казав надал шо три дні буде спірт текти з крана вживають заходи профілактики знезаражують .
  • Inna Inna

    Що вони промивають?)))...хлорки насиплять ....
  • Ника Смирнова

    Ну це вже дійсно прояв піклування про населення!
  • Nadiya Cherewnuk Skladaniyk

    Хаха кака була кака є і буде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up