Партнер рубрики Події

“Я піду в далекі гори”, - тернополянин та грузин записали спільний хіт

“Я піду в далекі гори”, - тернополянин та грузин записали спільний хіт

Фіналіст “Голосу країни”, тернополянин Андрій Лучанко, записав спільний хіт зі ще одним учасником “Голосу” Мебо Нутсубідзе. “Нічого зайвого: двоє друзів, дві гітари та “Я піду в далекі гори”.

"Дуже важливий пост!
Важливий, тому що про Пісню, яка об'єднала двох друзів, дві країни, дві неповторні культури, які злилися в шедеврі української музики! Про Пісню, яка була написана майже 50 років тому генієм Володимиром Івасюком і досі залишається безумовною візитною карткою нашої країни! Пісня, яка так сильно запала в душу моєму дорогому другу Mebo Nutsubidze, що він за лічені дні вивчив текст і навчився бездоганно його вимовляти! Пісня, яка, особисто для мене, стала символом дружби між Україною та Грузією! ", - пише у соцмережах Андрій Лучанко. 

- Ми настільки перейнялися душею цієї Пісні, що вирішили записати її, інтерпретувавши трішки по-своєму… Нічого зайвого: двоє друзів, дві гітари та "Я піду в далекі гори"... – розповідає Андрій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up