Партнер рубрики Події

Як уникнути минулорічного зимового безладу (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Як уникнути минулорічного зимового безладу (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)
Порадьте міській владі, як пережити зиму

У жовтні випав перший сніг. І хоч йшов він не рясно і надто великих проблем городянам не завдав, одразу пригадались зимові колапси минулих років.

Влада традиційно звітує, що до зими готова. Чомусь більшість городян сприймають ці заяви щонайменше скептично, адже й минулорічної осені комунальники звітувати приблизно так само. Натомість ми отримали надто засніжений Тернопіль з примерзлими льодовими кучугурами на дорогах, кілометрові затори, абсолютно не розчищені від снігу двори і поламані руки-ноги городян.

Чи вірите ви заявам представників влади, що Тернопіль майже на 100% готовий до зими?

Відео дня

Як, на вашу думку, можна уникнути безладу, який коївся в нашому місті в зимовий період минулого року?

На що в першу чергу потрібно звернути увагу комунальникам під час підготовки до зими?

Залишайте свої відповіді у коментарях до статті.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маховик правди

    Ну як готові комунальні служби цього року я вже побачив ,що як випав  невеликий сніг , то ніхто його не прибирав ,а коли це все замерзло то взагалі ніхто нічого не робив . На мою думку щоб такої херні не було треба в першу чергу запровадити автоматизацію по прибираню снігу бо із року в рік бачу тих двірників котрі вручну прибирають сніг і так само вручну колять лід .Така праця вимагає багато фізичних затрат ,а ефект мізерний максимум ,що я бачив це 5-10 метрів розчищеної території . І взагалі сніг треба прибирати коли він тільки випав ,а то получається так ,що коли вже понамерзає аж тоді щось там чистять хоча все то марно і багато затрат іде. Я вважаю ,що треба відновлювати комбайновий завод і робити техніку для прибирання снігу від маленької до великої і не тільки для Тернополя ,а навіть для всієї України ,а може навіть для інших країн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up