Партнер рубрики Події

Жек на Київській палив листя і сміття. Люди викликали муніципалів

Жек на Київській палив листя і сміття. Люди викликали муніципалів
  • Адмінпротокол склали. Скільки штрафу заплатить порушник – визначатимуть в екологічній інспекції.
  • Штраф за спалювання листя – 340-1700 гривень.  

На території жеку на Київській спалюють меблі і листя. Таке повідомлення надійшло до муніципальної поліції міськради 29 жовтня.

  • Надійшло повідомлення про порушення природоохоронного законодавства в Тернополі. Наші інспектори терміново виїхали на вул. Київську, 7А та виявили, що на території господарського двору однієї із обслуговуючих організацій міста працівник здійснював утилізацію відходів, а саме меблевих виробів та решток сухої рослинності, шляхом спалювання, - повідомили в управлінні муніципальної поліції міськради. - На правопорушника оформлено адміністративний протокол.

Як з’ясувалось згодом, про багаття на Уиївській мунфципалів повідомили мешканці навколишніх будинків. Люди повідомили службу на вайбер.

Відео дня
  • За дане порушення було оформлено адміністративний протокол за ст.82 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення», яка тягне за собою штраф у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів громадян, - повідомила речник міськради Мар’яна Зварич. - Далі цей протокол буде розглядатися Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області, де й визначать розмір штрафу.

Порушник, запевнили у міськраді, свою провину визнав та зобов’язувався більше не вчиняти таких дій.

Довідка

Тернополян, які спалюють листя, штрафуватимуть. Штраф за спалювання листя, згідно з «Правилами благоустрою», для фізичних осіб – від 340 до 1300 гривень, для юридичних – від 800 до 1700 гривень.

Про порушників просять повідомляти Державну екологічну інспекцію у Тернопільській області (вул. Шашкевича, 3) та у муніципальну поліцію за телефоном +38 073 015 1481 (Viber).
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up