Партнер рубрики Події

Знімальна група від «Орел і решка» у Тернополі: травма оператора та враження від побаченого

Знімальна група від «Орел і решка» у Тернополі: травма оператора та враження від побаченого
  • У Тернопіль завітала знімальна група передачі «Дома краще» від творців «Орел і решка» з ведучим Женею Синельниковим.
  • Що вразило знімальну групу найбільше, яка неприємність сталась з оператором та де можна буде зустріти знімальну групу в місті – у нашому матеріалі.

Знімальна група передачі від творців «Орел і решка» неочікувано завітала і до Тернополя. У тревел-шоу ведучий Женя Синельніков подорожує по містах України, шукає незвичайні місця, людей та намагається передати всю атмосферу міста. Він побував більш ніж в 110 країнах світу, але у Тернопіль приїхав вперше.

Зйомки передачі у Тернополі розпочалися у понеділок, 7 жовтня. Як розповідають учасники команди, заздалегідь ніхто не готувався та не вивчав туристичні місця Тернополя, щоб передати справжні враження глядачам. Знімальна група почала з центру міста, де не тільки знімали цікаві місця, а й опитували людей.

Однак на набережній в перший день з оператором програми сталась халепа – той не помітив металеву опору і сильно вдарив ногу. Травму оператор отримав серйозну – розсічення до кістки, глибиною 4 сантиметри. Як розповів виконавчий продюсер тревел-шоу Сергій Гулейков, через це випуск буде незвичайним. Але програму все ж вдалося відзняти. Менш цікавою вона не буде.

Відео дня

Знімальна група ще не закінчила свою роботу. У середу, 9 жовтня, у них ще заплановані зйомки вечірнього міста. Також, якщо дозволять погодні умови – проведуть зйомки з повітряної кулі. Її планували зробити у вівторок, коли була сонячна погода, але не вдалося. Знімальну групу можна буде зустріти увечері в центрі міста, а також на набережній, де в них ще триватиме робота. Тому всі хто має бажання – можуть спробувати знайти учасників передачі.  

Команда «Дома краще» отримали позитивні емоції від міста та тернополян. Їх вразила комунікабельність та щирість мешканців.

- Ми бачимо, що тернополяни дійсно люблять своє місто, і це дуже круто, – розповідає виконавчий продюсер тревел-шоу «Дома краще» Сергій Гулейков. – В деяких інших містах люди не завжди йшли на контакт, а у Тернополі усі з радістю спілкувалися з нами.

Ще не відомо, які саме місця можна буде побачити у передачі. Їх намагаються тримати в секреті, щоб зберегти інтригу. Але ведучий розповів, що вони відвідали «Топільче», набережну, Театральний майдан та деякі інші місця, про які не знають туристи, та навіть деякі місцеві.  

- У нас по формату не класичне тревел-шоу, де ми просто приїжджаємо і кажемо, що можна сходити туди чи сюди, – розповідає ведучий передачі Женя Синельніковий. – Ми запитуємо у місцевих, чим вони пишаються, що вони вважають цікавим, тому що одна річ це інформація в інтернеті, а зовсім інше – те, що цінують місцеві жителі.

Ведучій передачі разом з командою помітив, що у Тернополі є багато аутентичних місць, та назв, які розуміють лише тернополяни.

- У Тернополі є велика кількість цікавих місць, як, наприклад, місце зустрічі «біля молока», хоча магазину молока давно вже немає, але назва лишилась, – діляться враженнями учасники знімальної групи. – Біля Архикатедри залишилась квадратна афішна тумба, яку не знесли, а залишили. Такі речі зберігають і це круто. На Валовій є старі ліхтарі, які могли б давно замінити на сучасні і нові, але їх лишили, і це зберігає свою атмосферу міста.  

Кілька годин знімальна група просто розглядала написи на стіні «Перш ніж померти, я хочу». Як розповів Сергій Гулейков, стіну помітили випадково, проходячи Валовою. Деякі написи їх зворушили, деякі – розвеселили.

Як розповіли учасники команди, Тернопіль дуже перспективне місце для туризму. Все заходиться поруч, є багато цікавих місць та пам’яток. Як каже Женя Синельніковий, у місці хочеться відпочивати.

Черговий випуск передачі буде присвячений лише Тернополю. За межі міста та в райони знімальна група не виїжджала, оскільки показати усі цікаві місця та втиснути їх в один випуск неможливо. Але учасники розповіли, що передача «Дома краще» не планує закриватися. Наступні сезони будуть цілком присвячені областям та невеликим містам. У Тернопільський район Женя з командою планує повернутись. Точна дата, коли саме вийде випуск передачі про Тернопіль – поки що невідома. Як розповів Сергій Гулейков, випуск про Тернопіль має вийти у грудні. Знімальна група не хоче розкривати усі секрети про зйомки у нашому місті, тому потрібно дочекатися виходу нової серії.

А ви чекаєте випуск «Дома краще» про Тернопіль? Що хочете побачити? Діліться своїми думками у коментарях!    

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up