У Тернополі Яценюк довів, що не єврей

У Тернополі Яценюк довів, що не єврей
З тернопілськими активістами організації «Фронт змін» зустрічався у четвер у драмтеатрі її лідер та народний депутат Арсеній Яценюк.

На прес-конференції перед зустрічю політик розповів, що збирається балотуватися на наступних президентських виборах, і головним своїм конкурентом на цих виборах вважає Віктора Януковича. Також, відповідаючи на запитання одного з журналістів, щодо його ставлення до різних національностей, пан Яценюк розповів присутнім про свій родовід.

    Мій батько Яценюк Петро Іванович – народився у селі Кострижівка Чернівецької області, це через Дністер від Заліщиків, — казав емоційно депутат. — Мама – Бакай Марія Григорівна з села Княжне, Коломийського району Івано-Франківської області. І тато і мама - українці.

Нагадаємо, під час одних з парламентських виборів, невідомі розклеїли у Тернополі листівки із карикатурним зображенням цього політика у вигляді єврея, якій танцює. Проте Арсеній Яценюк зазначив, що відстоюватиме права будь якого єврея, грузина, німця чи людини іншої національності нарівні з іншими, якщо ці люди будуть громадянами України

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (48)
  • Anonymous

  • Anonymous

    То, что Яценюк имеет гены еврея, не так и важно. Опасность в другом: как только еврей начинает занимать важный пост, как тут же на него начинают давить хасиды, хабадовцы, массад - израйльская разведка, международные финансовые аферисты Ротшильды, Гарриманы и прочие. А люди слабы и могут начать подчиняться чуждым интересам. Еврейская община Украины уже заявила, что будет поддерживать Яценюка по етническому признаку. Поэтому лучше таких людей к власти не допускать.
  • Anonymous

    А чому, якщо тільки людина розумна, то зразу - єврей. Особисто знаю Петра Івановича і Марію Григорівну Яценюків (дівоча Бакай) - надзвичайно розумні і поряднні люди!!! Слава богу ОБОЄ УКРАЇНЦІ.
  • Anonymous

    Яценюка фінансує Московська мафія. Усі євреї і України фінансують його передвиборчу кампанію. Геть зайд, перевертній і блазнів!!! смаркач Яценюк не є незалежною, самодостатньою особисністю. Він не достоїн бути президентом Української Держави! Нехай їже в Ізраїль і там балатується! Україною накінець має керувати український патріот.

    Anonymous reply Anonymous

    Після таких слів ще не хватає сказати хібащо УРА !!! Так висиавляй свою кандидатуру на призедента
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину 08:32 Підвищать тариф на 30%: Кабмін говорить про зростання ціни на світло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up