Сергій Надал закликав поліцейських залишатися захисниками тернополян (політична позиція)

Сергій Надал закликав поліцейських залишатися захисниками тернополян (політична позиція)
  • У Тернополі закривають сімейні піцерії, а в Києві продовжують працювати «велюрові» ресторани.
  • Міський голова Тернополя звернувся до місцевої поліції та контролюючих органів, з проханням не штрафувати представників бізнесу, які продовжать працювати. Про це він заявив у своєму офіційному зверненні.

 

Рішення Держкомісії незаконне

Сергій Надал наголосив, що рішення Державної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій є незаконним, оскільки згідно з рішенням Конституційного суду від 28 серпня, визнано, що Кабмін і його структурні підрозділи не мають права встановлювати такі обмеження.

«Звертаюся до вас не тільки як міський голова, а і як звичайний українець, який не хоче, щоб його місто і країну знищив економічний колапс. Знаю, що вам дали наказ штрафувати підприємців міста і області. Знаю, що більшість з вас мають таку ж думку, як і ми. Ви не хочете йти на компроміс із своєю совістю, але вас змушують тиснути на тернопільських підприємців, щоб вони зупинили свою роботу. Пам’ятайте, рішення Держкомісії незаконне, це визнав Конституційний суд України», - закликав поліцейських міський голова Тернополя.

Магазини не можна забити на колодки

 «Ви маєте знати, що саме завдяки місцевим податкам працюють наші тернопільські лікарні. На їх роботу уряд обіцяв мільйони, а не дав ні копійки. Пам’ятайте - в цих лікарнях можуть лікуватися ваші близькі та рідні. Впевнений, ви погодитесь, що не можна вчергове забити цвяхами двері наших затишних кав’ярень, сімейних піцерій та інших закладів громадського харчування. А магазини підприємців, з податків яких виплачуються зарплата освітян, медиків та бюджетників, не можна зачинити на колодки. І це в той час, коли люди, які вас змушують боротися з підприємцями, продовжують відпочивати у «велюрових ресторанах», - обурюється Сергій Надал.

Відео дня

Хочуть знищити економіку Тернополя

«Як ви можете накладати штрафи в сотні тисяч гривень підприємствам, коли від надходження податків у місцевий бюджет напряму залежить робота всіх комунальних служб. Чи ви хочете, щоб у будинки тернополян перестали постачати тепло та гарячу воду, щоб повністю зупинився громадський транспорт. Це станеться, якщо знищити економіку Тернополя. 80% бюджету Тернополя формується за кошти середнього і малого бізнесу», - підкреслив міський голова.

Поліція має бути вірною присязі українському народу та громаді

«Ми не маємо права дозволити знищити Тернопіль. Присяга зобов’язує служити народу України, служити громадам. Залишайтеся справжніми захисниками Тернополя», - підсумував Сергій Надал.

Нагадаємо

Міський голова Тернополя Сергій Надал у п’ятницю 4 серпня заявив, що, не зважаючи на "червону" зону, школи та дитячі садки Тернополя не закриватимуть на карантин. Продовжить працювати і громадський транспорт, але з таблицями "спецперевезення".

Також, за словами Надала, заклади громадського харчування, розважальні, спортивні та культурні центри можуть працювати з дотриманням карантинних вимог, але тільки до 23 години.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up