«Аварії тут не рідкість»: чому перехрестя Танцорова-Паращука не роблять регульованим?

«Аварії тут не рідкість»: чому перехрестя Танцорова-Паращука не роблять регульованим?
  • Нерегульоване перехрестя вулиць Танцорова та Паращука – небезпечне. Аварії тут трапляються регулярно, переконаний тернополянин.
  • У міській раді заперечують факти скарг щодо вищезгаданого перехрестя.
  • Чому на цьому перехресті не встановлюють світлофор чи бодай лежачого поліцейського, дізнавалися «20 хвилин».

У редакцію «20 хвилин» звернувся тернополянин Володимир Дуда та розповів, що ось уже декілька років він спостерігає, як на нерегульованому перехресті вулиць Паращука та Танцорова водії регулярно потрапляють у ДТП. Через це і пішоходи, які переходять дорогу на перехресті, не почуваються в безпеці.

– Я звертався у міськраду та поліцію, але марно. А все почалося відтоді, як на Паращука запровадили односторонній рух, - каже Володимир Дуда. - Аварії тут не рідкість, водії просто не встигають збавити швидкість. Страждають і пішоходи, бо тротуар зробили вузький, а біля приватних будинків майже на кожному подвір'ї є собака. Ви уявіть, якщо буде йти мама з коляскою, чи дитина, собака зненацька почне гавкати, вони ж, боячись, будуть відходити на дорогу.

Відео дня

Внаслідок ДТП, буває, що автомобілі відкидає на тротуар. Фото нижче – наслідок аварії 7 серпня 2016 року.

Чоловік переконаний, що на перехресті необхідно встановити світлофор, камери відеоспостереження чи принаймні лежачих поліцейських.

- Перехрестя потрібно зробити регульованим тому, що поруч розташовані дві школи і для дітей існує реальна небезпека, - каже чоловік.

В міській раді Тернополя заперечують факти скарг щодо вищезгаданого перехрестя.

- Схема організації дорожнього руху даної ділянки влаштовано відповідно до правил дорожнього руху, а також погоджена з патрульною поліцією. На даний час жодних скарг по даній ділянці не надходило, - повідомляє речниця міськради Мар'яна Зварич. 

Якщо тернополяни бажають змінити схему організації дорожнього руху, вони можуть подати відповідну петицію, зазначають у міській раді.

За даними Управління патрульної поліції в Тернопільській області, від початку року на даному перехресті зареєстрували чотири ДТП.

Читайте також В Центрі зіткнулось два авто. ДТП оформляють уже кілька годин (оновлюється) 

Цієї ночі п'яні водії скоїли дві аварії

На Шашкевича автомобіль в'їхав в будинок. Водії кажуть - треба світлофор.

 

Щодо цього перехрестя, поки що інформації більше не надали. Тож чи будуть тут зміни – повідомимо згодом. 

А як вважаєте ви, чи потрібно ставити на даному перехресті світлофор чи обмежувачі руху? Діліться своїми думкам в коментарях.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Андріан Зендран

    На даному перехресті потрібно здійснити заходи по безпечному його проїзду. Там щільна забудова впритул до самого перехрестя, що обмежує видимість транспорту котрий рухається збоку.  Наприклад рухаючись від "Орнави" перед перехрестям завжди приторможую (перебуваю на головній), щоб бува не потрапити в ДТП з авто що швидко рухається по другорядній дорозі зліва або справа, в котрих теж обмежена видимість через будівлі. В 10 метрах від перехрестя садочок №10 та музичний коледж.
  • Yuriy Hohol

    Той тернополянин мабудь автор статі і ідіот
  • Sergey Sergey

    Там однозначно потрібний світлофор!

    Sergey Sergey reply Sergey Sergey

    Усі хто їде з низу (від "Родини") у гору в центр (біля музичної школи), рухаються по головній дорозі, але завжди усі приторможують, бо розуміють культуру водіння наших водіїв, тому потрібно ставити світлофор!!
  • Andrii Andrii

    Як права йдуть конвеєром всім підряд в ГАІ то біда для всіх 😃
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up