Коли хочеться чогось незвичного та смачного, але часу на приготування є небагато, пропонуємо посмакувати фаршированими макаронами. Ідеальний варіант для ситного обіду.
Інгрідієнти:
-
300 г. макаронів
-
500 г. фаршу
Відео дня
/li>
-
1 цибулина
-
сіль, перець за смаком
-
Олія для смаження
Для соусу:
Спсіб приготування:
- Порізану цибулю обсмажуємо, додаємо фарш та спеції, залишаємо хвилин на 10.(рідина має випаруватись).
- Для соусу дрібно нарізаємо цибулю та моркву.
- На сухій сковороді смажимо борошно до золотистості
- У розігріту з олією сковороду викладаємо овочі, смажемо до золостистості цибулі, додаємо борошно, сметану, томатний сік, перемішуємо. Додаємо ще сіль, перець та цукор. Доливаємо воду(соус повинен бути рідким) щоб макарони не були сирими. Вкидаємо лавровий лист.
- У підсоленій воді, відварюємо макарони до напівготовності
- Фаршируємо макарони фаршем та викладаємо в змащену олією форму. Можна вкласти в декілька шарів.
- Зверху поливаємо соусом. Запікаємо при 200 градусів 30 хвилин. Рецепт з сайту Їсти
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.