Тернопіль зустрів бронзового призера чемпіонату Європи Андрія Антонюка

Тернопіль зустрів бронзового призера чемпіонату Європи Андрія Антонюка

Тренери, друзі та журналісти 4 квітня зустріли на залізничному вокзалі тернополянина Андрія Антонюка, який повернувся з чемпіонату Європи з греко-римської боротьби, здобувши "бронзу".

Європейська першість відбувалася у місті Сомботхей, що в Угорщині. Збірна України на чемпіонаті посіла загальнокомандне четверте місце. Неабиякий вклад в цей успіх вніс наш борець, який у своїй ваговій категорії став третім. Разом зі збірною Андрій Антонюк літаком прилетів до Києва, а уже зі столиці потягом прибув у Тернопіль.

- Важко було, адже це високий рівень і змагалися лише топові спортсмени Європи, - коментує свій виступ Андрій Антонюк. – У сутичці за третє місце змагався проти місцевого борця з Угорщини. Мабуть, це був найважчий поєдинок на чемпіонаті, адже довелося викласти усі сили, що залишилися. У зустрічі за вихід до фіналу трішки розслабився і поступився шведу. Зарано повірив у перемогу. Перед цим я здолав дуже сильного турецького борця.

Відео дня

Тренери Андрія Антонюка – Віталій Ліщинський та Андрій Телебан відзначають наполегливість спортсмена.

- Андрій знає чого він хоче і впевнено йде до своєї мети, - каже Віталій Ліщинський. – На тренуваннях віддається на всі сто. Двічі йому не доводиться повторяти те, чого інколи не розуміють інші спортсмени.

- На Андрія покладені великі надії, - констатує Андрій Телебан. – На чемпіонаті Європи, звісно, розраховували на вищий результат. Але і "бронза" далася великими силами. Потрібно було бачити, як ми кричали та підказували йому у останній сутичці.

Наступною вершиною, яку планує покорити тернополянин буде чемпіонат світу з греко-римської боротьби, що відбудеться у Польщі у листопаді. За словами тренерів Андрія Антонюка, уже зараз спортсмен починає готуватися до можливого виступу на Олімпійських іграх.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up